Еротика у підвалі: на «Мандрівному вішаку» зіграють ніжну драму

Еротика у підвалі: на «Мандрівному вішаку» зіграють ніжну драму
Гості з Сєвєродонецька — творча майстерня «Art&Гарт» — у рамках фестивалю театру за межами театру «Мандрівний вішак» зіграють еротичну виставу, - йдеться на сайті театру студії «ГаРмИдЕр».

«Art&Гарт» - це театральне явище, яке обов’язково варто спробувати осягнути. Цей колектив сповідує Театр об'єктивного мистецтва. Його теоретична і практична база — праці та практика Георгія Гурджиєва, Леся Курбаса та Юліуша Остерви, Пітера Брука і Єжи Гротовського.

Створено ТМ «Art&Гарт» у Луганському інституті культури і мистецтв 2004-го року на основі естетичної програми театрального режисера і педагога Олександра Шмаля. З перервами майстерня проіснувала в Луганську до весни 2014-го року. Їі бурхливе відродження відбулося у Сєвєродонецьку наприкінці 2016-го року.

За рік театр випустив 8 прем'єр! Серед них – драма «PinkFroyd», яку актори привезуть на фестиваль «Мандрівний вішак». Поставила її випускниця акторського курсу Олександра Шмаля.

Режисерка, данс-перформер і актриса Олена Сердюк створила перформенс за п'єсою Олександра Шмаля в дуеті з одним із кращих акторів Театру Антоном Федоровим. «PinkFroyd» — історія ніжна і драматична, легка й еротична водночас. Афористичний текст, тонкий і чорний гумор у горнилі захмарних почуттів.

Зануритися у атмосферу спектаклю 15 вересня у Луцьку допоможе місце – підвальне приміщення Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).

Вхід вільний.

Організатори фестивалю:
• Театр-студія «ГаРмИдЕр» Луцького районного будинку культури
• Департамент культури Луцької міської ради.

Цього фестиваль потребує підтримки людей, які не хочуть, щоб Луцьк був театральною провінцією. Ви можете переказати будь-яку суму на картку 4149 4978 7169 8967(ПриватБанк, отримувач – Бречко Оксана) і також стати спонсором фестивалю «Мандрівний вішак-2017».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Еротика у підвалі: на «Мандрівному вішаку» зіграють ніжну драму
27 серпень, 2017, 22:15