Чоловік за пляшку горілки вбив молотком собаку

Чоловік за пляшку горілки вбив молотком собаку
Харківська місцева прокуратура затвердила та направила до Жовтневого районного суду м. Харкова два обвинувальні акти за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Про це інформує прес-служба прокуратури Харківської області.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Владислав Грюк, у липні поточного року один із мешканців Новобаварського району Харкова найняв місцевого п'яничку для вбивства своєї собаки та навіть видав знаряддя злочину - молоток. У якості винагороди пообіцяв пляшку горілки.

Виконавець тримав вівчарку за ошийник та бив по голові молотком. Одна з сусідок почула скавчання тварини. Жінка вийшла на вулицю та стала свідком жахливого вбивства. Вона викликала зоозахисників та поліцію.

"Врятувати вівчарку не вдалося. За висновками експертного дослідження смерть собаки настала в результаті черепно-мозкової травми, яка була нанесена тупим твердим предметом у ділянці голови та шиї, а нанесені рани спричинили тяжкі страждання тварині перед смертю", - розповів В. Грюк.

Господар собаки так і не зміг зрозуміло сформулювати причину, через яку вирішив позбавитися тварини та ще й у такий жахливий спосіб.

40-річному харків'янину, який замовив вбивство власної собаки, інкримінується підбурювання та пособництво в знущанні над твариною (ч.ч. 4,5 ст. 27, ч. 1 ст. 299 КК України).

51-річному, виконавцю - знущання над твариною (ч. 1 ст. 299 КК України).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обох розстріляти!
Відповісти