Гід по стилю від «ПортCity»: дитяча класика

Гід по стилю від «ПортCity»:  дитяча класика
Торгово-розважальний центр «ПортCity» продовжує знайомити лучан з модними трендами у світі моди. Сьогоднішній образ «Гід по стилю» – для наймолодших кавалерів.

Багато років малюків вдягали у картатий одяг з яскравими «мультяшними» малюнками. Однак, такий лук не завжди пасує для тієї, чи іншої події. І, якщо в пісочниці дитина у бодіку з Міккі виглядає кумедно, то, скажімо на ювілеї бабці, чи весіллі тітки буде яскравою плямою серед гостей.

Тож виробники одягу давно зрозуміли, що діти – це зменшена копія дорослих, а тому й одягати їх можна відповідно. Та й скажіть, який малюк у «метелику» не викличе посмішки оточуючих? До того ж, смак, як і багато навичок формується з дитинства, а тому, якщо ви привчите синочка до сорочок та піджаків, то навіть у школі він вже почуватиметься затишніше у офіційному одязі, а тому буде впевненішим у собі.

Сьогодні ТРЦ «ПортCity» пропонує LOOK від магазину «Wojcik», що розташований на третьому поверсі торгово-розважального комплексу. Сорочка з метеликом – 430 гривень, піджак - 999 гривень, штани – 839 гривень та туфлі – 1249 гривень. У цьому одязі хлопчик почуватиметься неперевершено й зручно!

Виховуйте малюків стильними з пелюшок!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.