Сину заступника мера Луцька можуть дати стипендію міськради

Сину заступника мера Луцька можуть дати стипендію міськради
Ілля Петрочук, син заступника Луцького міського голови Костянтина Петрочука, рекомендований як претендент на щомісячну стипендію за досягнення у галузі фізичної культури та спорту.

Про це повідомляє Район. Луцьк.

Проект цього рішення, яке розглядатимуть на наступній сесії міської ради, опубліковано на офіційному сайті органу місцевого самоврядування.

Відомо, що Ілля не тільки займається професійно плаванням, але й бере участь у міжнародних змаганнях. У травні 2017 року він став переможцем міжнародних змагань з плавання «MAD WAVE CHALLENGE 2017» у групі юнаків 2003-2004 років народження.

Іменні стипендії призначають на один навчальний рік з 1 вересня по 31 травня. Виплачують їх за рахунок коштів міського бюджету. Розмір стипендії – 300 гривень на місяць.

Депутати призначають 23 щорічні стипендії учням загальноосвітніх навчальних закладів Луцька, які є найкращими у навчанні, спорті, мистецтві та беруть активну участь у громадському житті навчального закладу й міста.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналісти, ви телепні. Ілля - спортсмен, ним став не за рік і не за два, і не завдяки татові, а завдяки важкій праці. І в басейні його фото - на дошці пошани. А чого досягли ви в такому віці?
Відповісти
Останні новини
Сину заступника мера Луцька можуть дати стипендію міськради
28 серпень, 2017, 22:45