У Києві через негоду дерева падають на людей і розбивають машини. ФОТО

У Києві через негоду дерева падають на людей і розбивають машини. ФОТО
11 грудня вранці у центрі Києва через негоду впало дерево на людину.

У зв’язку зі снігопадами у Києві оголошено "надзвичайну ситуацію природного характеру", про що сказано у заяві голови КМДА Олександра Попова до киян, пише Українська Правда.

"Станом на 11.00 на вул. Гордієнка, 8, рятувальники витягують людину, на яку впало дерево. На місці події працює оперативна група ГТУ МНС у Києві", - йдеться в повідомленні.

Крім того, на території ринку "Дніпро" по Кільцевій вулиці, 12, під сильним натиском снігу впала торговельна палатка на людей. Рятувальники витягли з-під палатки жінку похилого віку, яка отримала перелом ноги. Її госпіталізували каретою швидкої медичної допомоги до лікарні.

Загалом упродовж 10 – ранку 11 грудня, до служби порятунку "101" надійшло понад 30 викликів від населення про те, що падали дерева на авто, електропроводи та на людей.

Крім того, 10 грудня о 13.00 біля дитячого психоневрологічного диспансеру на вул. Крамського, 16 на проїжджу частину дороги впало дерево і завадило вільному проїзду машин.

За даними МНС, упродовж 11 грудня у Києві впало на дорогу, на автобуси, електроопори та автодороги близько 30 дерев. Так, на Нижньому валу дерево заблокувало дорогу.

Останній випадок стався приблизно о 12.20 на кінцевій автобуса №69 на вул. Еспланадна, 20. Тополя впала на пасажирський автобус. На щастя, автобус стояв на кінцевій зупинці, тому пасажирів в салоні автобуса не було. Постраждалих немає. Внаслідок падіння дерева сильно постраждали автобус та 2 сусідні легковики – Volkswagen та Honda.

До ліквідації наслідків негоди в столиці залучені рятувальники МНС. Крім того, у столиці на тривалий час через снігопад зупинилась міська електричка та було заблоковано рух трамваїв на Троєщині.

За даними "Київенерго", до компанії за ранок 11 грудня надійшло 39 заявок на відсутність світла у столичних будинках. Електрики через обрив дротів немає у низки мешканців Голосіївського та Солом‘янського районів.
Міська електричка зупинилась через сніг

Як відомо, Київ 11 грудня стоїть у величезних заторах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київ, стихія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві через негоду дерева падають на людей і розбивають машини. ФОТО
11 грудень, 2012, 15:30