У Нововолинську спіймали крадія електроінструментів

У Нововолинську спіймали крадія електроінструментів
У Нововолинську поліцейські охорони затримали злодія, який з викрав електроінструмент з багажника чужого легковика.

Про це повідомили у поліції охорони у Волинській області, - пише Буг.

Так, під час патрулювання міста в поле зору групи реагування поліції охорони потрапив молодий чоловік, який при появі поліцейських почав нервувати та кинувся тікати. Правоохоронці наздогнали та затримали втікача. При поверхневому огляді у затриманого виявили ножиці по металу та інструмент для роботи з електрокабелем.

Поки поліцейські спілкувалися із затриманим, до них звернувся інший чоловік, який повідомив про зникнення з його автомобіля інструментів та електрокабелю.

З’ясувалося, що речі, вилучені у затриманого, і є частиною тих інструментів, які зникли з багажника автомобіля заявника. Не вистачало тільки перфоратора, інструмента в наборі та кабелю. Іншу частину інструментів при огляді навколишньої території було виявлено у чагарниках.

Особу зловмисника встановили, ним виявився 27-річний місцевий мешканець, на даний час він ніде не працює, у 2008 році був засуджений за нанесення умисних тілесних ушкоджень іншій особі. Наразі його доставили до відділу поліції.

За цим фактом правоохоронці проводять правову кваліфікацію. Сума збитків встановлюється.

Попередньо чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років – відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську спіймали крадія електроінструментів
29 серпень, 2017, 09:26