У Палиці не хочуть позачергової сесії обласної ради

У Палиці не хочуть позачергової сесії обласної ради
Облрада відмовила у проведенні позачергової сесії через відсутність кворуму.

Особливостями літнього періоду, а відтак і відсутністю кворуму пояснили в обласній раді відмову проводити 30 серпня 2017 року позачергову сесію.

Лист-відповідь за підписом заступника голови ради Романа Карпюка із такими аргументами днями надійшла до облдержадміністрації, ‒ повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Нагадаємо, що ще 11 серпня цього року голова облдержадміністрації Володимир Гунчик офіційно звернувся до найвищого представницького органу влади краю з проханням терміново скликати позачергову сесію 30 серпня 2017 року, аби розглянути зокрема й бюджетні питання.

Відтак, у серпні депутати не працюватимуть, адже, як зазначено у листі від 23.08.2017 №1514/44/2-17, не вистачить кворуму, необхідного для прийняття відповідних рішень. Висновки про відсутність обранців громади в сесійній залі зроблено за результатами опитування останніх.

«За дорученням голови обласної ради Палиці І.П. та, враховуючи особливості літнього календарного періоду, працівниками виконавчого апарату ради було організовано в режимі телекомунікаційного зв’язку попереднє опитування депутатів найвищого представницького органу краю щодо можливої їхньої участі в роботі позачергової сесії. Результати проведеного опитування свідчать про відсутність кворуму, необхідного для прийняття депутатами відповідних рішень. Враховуючи викладене вище, не вбачається можливим скликання на 30.08.2017 року позачергової сесії обласної ради», ‒ зазначено у листі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Палиці не хочуть позачергової сесії обласної ради
29 серпень, 2017, 09:58