У Луцьку з'явиться ще один ЦНАП

У Луцьку з'явиться ще один ЦНАП
У Луцьку в Центрі надання адміністративних послуг відбулася робоча зустріч щодо впровадження електронних послуг та електронного врядування.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Перший заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування України Олексій Вискуб зауважив, що впровадження електронного врядування є важливим елементом реформування країни. Отримання послуг онлайн мінімізує корупційну складову.

Керівництво країни планує до 2018 року, аби близько 100 адміністративних послуг надавалося через інтернет. Нині уже 30 таких послуг українці можуть отримати дистанційно. Так, до кінця цього року онлайн можна буде зареєструвати шлюб, отримати свідоцтво про народження дитини, зареєструвати транспортний засіб тощо.

Менеджер програм Фонду Східна Європа Олена Саєнко зауважила, що її організація працює над впровадженням електронного врядування.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зауважив, що ЦНАП активно працює. Щодня його відвідує багато лучан. Тому прийнято рішення про розширення і базовим стане ЦНАП у приміщенні Палацу урочистих подій. Він наголосив, що там буде проведено ремонтні роботи і у планах його запуск до кінця 2018 року. На його думку, це розвантажить діючий ЦНАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.