Дим, газ, протигаз: на Волині стартували змагання аварійних служб. ФОТО

Дим, газ, протигаз: на Волині стартували змагання аварійних служб. ФОТО
На Волині вперше стартували Всеукраїнські змагання газових аварійних служб «Наша майстерність - Ваша безпека».

Місце проведення турніру - спеціальний навчально-тренувальний полігон ПАТ «Волиньгаз» (Рожище, вул. Мазепи, 131а), - повідомили у прес-службі «Волиньгазу».

У змаганнях братимуть участь бригади аварійно-диспетчерських служб семи ПАТ з газопостачання та газифікації України, а саме: «Волиньгаз», «Закарпатгаз», «Тисменницягаз», «Івано-Франківськгаз», «Львівгаз», «Рівнегаз» і «Чернівцігаз».

Змагання складаються з 5-ти дисциплін, серед яких пошук і усунення витоків газу, вміння працювати в екстремальних ситуаціях у газових приміщеннях з використанням засобів захисту, навички надання першої медичної допомоги.

Довідка

На Волині впродовж трьох днів визначать переможця (команду АДС газорозподільної компанії Західної частини України), який візьме участь у фіналі Всеукраїнських змагань газових аварійних служб групи компаній РГК. Він відбудеться 7 вересня 2017 року на полігоні в Марганці (Дніпропетровська область).

Бригада аварійно-диспетчерської служби «Чернігівгазу» з переконливою перевагою перемогла на першому етапі змагань (15-17 серпня). На спеціальному полігоні в Боярці чернігівці в шести дисциплінах набрали 402,5 балів, що дозволило їм випередити колег з п'яти газорозподільних компаній з Центральної частини країни.

За результатами 3-х конкурсних днів (другий етап змагань, 21-23 серпня) на Східному полігоні першість отримала команда «Дніпропетровськгазу», срібло у бригади ПАТ «Запоріжгаз», а третю сходинку посіли спеціалісти із «Криворіжгазу».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дим, газ, протигаз: на Волині стартували змагання аварійних служб. ФОТО
30 серпень, 2017, 09:31