На луцькому фестивалі презентуватимуть пластилінове фентезі

На луцькому фестивалі презентуватимуть пластилінове фентезі
На анімаційному фестивалі «Задзеркалля» проведуть презентацію українського роману-фентезі «Айхо, або Подорож до початку».

Розповідатиме про книгу та відповідатиме на питання охочих її авторка – Ореста Осійчук.

У неділю, 10 вересня о 16:00 у Волинській обласній бібліотеці для юнацтва, що знаходиться за адресою проспект Волі, 2, у кожного буде нагода познайомитись чи продовжити давню дружбу з жанром фентезі.

«Айхо, або Подорож до початку» − перша частина трилогії про хлопчика Айхо. Під час анімаційного фестивалю «Задзеркалля» презентуватимуть перевидання книги, над створенням якого працювали громадська організація «Імаго» та видавництво «Синя папка».

Особливістю роману стали фото ілюстрацій виконаних з пластиліну. Створювали візуалізацію внутрішнього світу фентезі керівники громадської організації «Імаго» Леонід Тивонюк та Мар’я Гвоздєва-Тивонюк.

Нагадаємо, фестиваль анімації «Задзеркалля» проводиться у Луцьку вже вдруге. Цьогоріч захід відбудеться 9 та 10 вересня у Палаці культури міста Луцька та антикафе «Innerspace» під гаслом «Розкопки анімаційного періоду».

Відвідувачів фестивалю познайомлять з історією та еволюцією анімації: від створення перших наскельних малюнків, на яких печерні люди зображали рух тварин до сучасних мультфільмів у 3-D.

Вхід на фестиваль – вільний.

Довідка: Ореста Осійчук – українська письменниця, володарка І-ої премії літературного конкурсу Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова −2013» в номінації «Прозові твори для дітей» за роман-фентезі «Айхо»; лауреат Європейського конвенту наукової фантастики «Єврокон» у номінації «Найкращий дебют» 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На луцькому фестивалі презентуватимуть пластилінове фентезі
30 серпень, 2017, 15:34
Фото запуску ракети КНДР
30 серпень, 2017, 15:29