Невизначеність на користь облспоживспілці, - активіст про «ринкове» питання

Невизначеність на користь облспоживспілці, - активіст про «ринкове» питання
Центральний ринок у нинішньому стані поблизу Луцького замку існувати не може.

Про це у Facebook написав громадський активіст Михайло Шелеп.

На думку Шелепа, в такому вигляді, як є сьогодні, ринок біля замку існувати не може. Активіст зізнався, що сам часто купує товари на базарі. Адже нині люди не мають достатньо грошей, щоб усе купувати в супермаркетах, а на ринку можна зекономити.

«Це місце, де підприємці та найняті ними працівники можуть заробити на прожиття. На мою думку, ринки мають функціонувати у місті», - пише Шелеп.

Водночас він вважає діяльність облспоживспілки щодо утримання ринків у Луцьку неякісною. «Споживспілка виступає своєрідним пилососом, вона просто викачує гроші у підприємців і при тому дріб'язок платить місту. Тому я за те, щоб землю під ринками у споживспілки забрали!» - стверджує він.

На думку Шелепа, таке рішення міськрада мала ухвалити вже давно. «Але більшість боялася чіпати це питання через загрозу «електоральних втрат», а ще частина посадовців і депутатів мали особисті домовленості із керівництвом споживспілки. Вважаю, що міськрада трохи «наламала зайвих дров» із сьогоднішнім рішенням, бо до цього можна було попрацювати із підприємцями і хоч частині з них пояснити переваги такого рішення», - йдеться в дописі.

Активіст переконує, що публічні зустрічі, слухання чи інші форми переговорів саме із простими підприємцями мали бути організовані до проведення сесії і це б дало можливість частину агресії зняти.

«Помилка міськради, що досі не напрацьовані і не запропоновані альтернативні варіанти співпраці із базаринками. Виходить, що міськрада тільки тепер починає думати як замирити підприємців і ця невизначеність на користь керівництву споживспілки, яке буде піднімати людей на бунт. Отож, такі важливі рішення треба приймати попередньо добре підготувавшись, тому що наслідки непродуманих дій можуть бути погані для всіх», - зазначив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ринок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
облспоживспілка сьогодні? Купка пройдох...
Відповісти
Останні новини
Невизначеність на користь облспоживспілці, - активіст про «ринкове» питання
30 серпень, 2017, 21:17