Андрій Покровський: «Лише свідомі громадяни здатні побудувати успішну країну»

Андрій Покровський: «Лише свідомі громадяни здатні побудувати успішну країну»
Бізнесмен та депутат Луцької міської ради Андрій Покровський розповів про особливості новоствореного громадянського руху «Свідомі».

Про це йдеться на сторінці депутатської on-line приймальні депутата у Facebook.

За словами Андрія Покровського, після революцій в українському суспільстві традиційно нстає період розчарування у політичних партіях, лідерах і державі загалом. На його думку, такий процес ми спостерігаємо і сьогодні.

«В черговий раз збільшується кількість бажаючих покинути рідну країну та шукати щастя за кордоном. Про це свідчать як статистичні дані, так і публікації аналітиків та матеріали авторитетних журналістів, які намагаються стримати цей процес. На політичну арену та в інформаційний простір все частіше виходять політики-популісти, які обіцяють «золоті гори» як тільки переоберуть чергову «злочинну» владу.

Але я знаю, що в кожній українській громаді є молоді і старші люди, успішні та завзяті, які вірять у свою країну, своє місто, свою громаду, її успіх та процвітання. Я та команда людей, які працюють зі мною, саме з таких», - зазначає депутат.

«За час своєї бізнесової та громадсько-політичної діяльності я зрозумів, що успішну громаду та країну можна побудувати лише об’єднавшись та налагодивши координацію з іншими свідомими та відповідальними людьми. Саме тому ми з колегами започаткували Громадянський рух «Свідомі» та закликаємо приєднуватись до нас, єднатися заради нашого спільно успішного майбутнього. Ми не покинемо свою країну, бо це наша земля. І ми працюємо над тим, щоб громадяни жили тут не гірше ніж в Австрії чи США, або хоча б в Польщі чи Естонії. Період популізму та маніпуляцій потрібно закінчувати, а це під силу лише свідомим та сильним людям. Ми самі мусимо брати відповідальність за розвиток своїх міст, інакше ми втратимо державу та ту свідому еліту, яка здатна творити зміни», - йдеться у повідомленні.

Крім того, Андрій Покровський повідомив, які принципи лягли в основу об’єднання «Свідомі» та були закріплені у Декларації громадського руху:

- ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, бо ми самі відповідальні за наше майбутнє, а тому не можемо бути осторонь суспільних процесів у громадах та державі;

- АКТИВНІСТЬ ТА ДІЄВІСТЬ, тому що лише активна позиція кожного та цілеспрямована дія дає результат;

- ОРІЄНТАЦІЯ НА УСПІХ, оскільки ніхто не побудує успішну країну, якщо не буде прагнути цього;

- САМОДОСТАТНІСТЬ, бо основою для розвитку держави є самодостатній, забезпечений українець, який вимагає справедливих законів та гідного відношення до себе від держави;

- ЕКОНОМІЧНИЙ ДОБРОБУТ ТА ПАТРІОТИЗМ, тому що ми створюємо бізнес та сплачуємо податки в Україні, навчаємось тут, інвестуємо та приваблюємо інвестиції сюди, заробляємо та витрачаємо гроші у своїй країні;

- ТОЛЕРАНТНІСТЬ, так як ми відкидаємо речі, які роз’єднують громадян (належність до різних релігійних конфесій, політичних чи громадських об’єднань, мовних груп) та з повагою ставимось до поглядів та ідей інших активних та відповідальних громадян та об’єднань.

Андрій Покровський підкреслює, що учасники руху розпочинають свою діяльність з Луцька, бо тут вони народились, виросли та стали самодостатніми:

«Ми не ставимо собі за ціль здобуття влади, тим більше зараз, як це роблять політичні партії, але безумовно ми будемо впливати на владу у різні дозволені способи, вимагати від неї гідного відношення до людей і належного виконання своїх функцій.

Першочергово, у своїй діяльності, ми концентруємося на створенні сприятливого інвестиційного клімату та розбудові інфраструктури в місті, реалізації проектів щодо підвищення рівня громадської безпеки та розвитку сучасної, конкурентної системи освіти, впровадження заходів для ефективної системи охорони здоров’я та створення умов для здорового способу життя лучан, підвищення їх рівня громадянської культури та свідомості. І основне, ми започатковуємо РУХ, тривалий і довгий процес, а не якусь коротку громадську акцію, ініціативу чи організацію».

Також депутат стверджує, що свідомий того, що зміни не відбуваються швидко і для цього потрібно буде довго та наполегливо працювати.

«Кожного свідомого лучанина з його ідеями, бажаннями та активною позицією ми бачимо нашим однодумцем та колегою. Разом нам під силу зупинити свавіллям корумпованих посадовців, змусити великий бізнес працювати на економіку держави, сформувати свідоме, активне та відповідальне громадянське суспільство, забезпечити можливості для розвитку самодостатніх людей – лідерів з різних сфер.

Вірю, що лише свідомі громадяни здатні побудувати успішну країну. Приєднуйтесь до «Свідомих», - закликає депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Андрій Покровський: «Лише свідомі громадяни здатні побудувати успішну країну»
31 серпень, 2017, 20:00