Вбивство через інтим: на Львівщині хлопець задушив дівчину

Вбивство через інтим: на Львівщині хлопець задушив дівчину
На Львівщині 24-річну дівчину після інтимних стосунків задушив парубок, з яким вона познайомилась по телефону.

До Микулинецького відділення поліції на Тернопільщини 14 липня з заявою про зникнення своєї доньки звернувся місцевий мешканець. Тоді правоохоронці оголосили дівчину в розшук, - інформує ГУНП у Львівській області.

На початку серпня правоохоронці Тернопільщини з’ясували, що дівчина могла приїхати у Львівську область, а саме в одне з сіл Яворівського району. Маючи цю інформацію, працівники Яворівського відділу поліції встановили, що 2 серпня розшукувана дійсно приїжджала у село, де зустрілась з 24-річним місцевим мешканцем.

Чоловік зізнався правоохоронцям, що він познайомився з дівчиною по телефону та запросив її приїхати до нього в гості. По приїзді він зустрів гостю і пара пішла на прогулянку до озера неподалік села.

Після інтимних стосунків дівчина почала насміхатись зі свого партнера. Тоді він задушив її, пішов додому по лопату, повернувся на місце скоєння вбивства та закопав тіло.

На місці, вказаному зловмисником поліцейські виявили тіло задушеної дівчини. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, йому повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини скоєння злочину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.