У Луцьку прикрашають головну ялинку. ФОТО

У Луцьку прикрашають головну ялинку. ФОТО
На прикраси та освітлення шести ялинок у Луцьку з міського бюджету витратять близько 150 тисяч гривень.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Іван Кубіцький 12 грудня розповів, що усі гроші планують витратити з міської казни.

Остаточний кошторис витрат стане відомий, коли виконавці робіт нададуть акти про виконання, каже головний комунальник міста.

Спонсорів для прикрашення ялинок цього року не знайшлося. Нагадаємо, що міська рада пропонувала підприємствам долучитися до прикрашення ялинок, а зі свого боку готова була надати рекламу.

«Бажаючих нема. Ми не отримали заявок. Ніхто грошей вкладати не хоче», - зазначає Кубіцький.

Нині вже почали монтувати святкову ілюмінацію на головні ялинки на Театральному майдані. Сюди ж привезли деталі новорічного містечка, який монтуватимуть на днях навколо трьох ялинок, що у центрі міста.

Цього року паперові банери для містечка оновили. На їх друк та поклейку витратять 40 тисяч гривень. Світло на новорічних ялинках міста обійдеться в 98 тисяч гривень. А нові іграшки обійшлися в 14 тисяч гривень.

Загалом у місті за рахунок міста прикрашатимуть чотири ялинки у мікрорайонах, головні ялинки в центрі міста та ялинку біля міської ради.

Нагадаємо, що ялинку засвітити міська рада обіцяє на Миколая, 19 грудня. У Луцьку, на відміну від багатьох інших міст, головні ялинки ростуть на головній площі. Тому їх спеціально не вирубують і не встановлюють.

А у сусідньому Львові, де ялинку привозять, в центрі міста встановили обскубану новорічну красуню.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На прикраси та освітлення шести ялинок у Луцьку з міського бюджету витратять близько 150 тисяч гривень!!!???
Кожний рік ті самі прикраси та освітлення,чи може нам хтось пояснити-На що і хто саме має витратити 150 тисяч гривень
з нашого"бідного" міського бюджету???????
Відповісти
Є хороша пропозиція до міської ради. Віддаю задарма. Оголосити конкурс на кращу новорічну іграшку. Залучити до участі в конкурсі вихованців навчальних закладів. Усі іграшки розвісити на ялинки. Ну і приз за найкращу, скажімо, 3 тис.грн. - стимул нормальний. Хтось отримає головний приз, ялинка у креативних прикрасах "хенд мейд", залишається сплатити тільки за освітлення...
Відповісти
а потім такий срач почнеться в коментарях через заздрість того, кому приз не дістався! Змилуйтеся над ментальним просторо Луцька, не треба...
Відповісти
Кумарить уже те одне і те саме освітлення з допотопних лампочок! Та за ті 150 тисяч можна вже нормальну світлодіодну ілюмінацію зробити!
Відповісти
якось був випадково в Самборі, то там ялинка прикрашена ліпше за столичну була!
Відповісти
Майже у кожного дома гирлянди по декілька років слугують, а тут кожного року гроші у карман кладуть за наш рахунок! Влада йопрст!!!:(
Відповісти
Весь світ - театр, а Луцьк - цирк!!!:-)))
Відповісти
100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку прикрашають головну ялинку. ФОТО
12 грудень, 2012, 13:11