Каша та вишиті рушники: Перший дзвоник у школі №5

Каша та вишиті рушники: Перший дзвоник у школі №5
У Луцькій спеціалізованій загальноосвітній школі №5 відбулось свято Першого дзвоника. Вже традиційно, о 9 годині учні та батьки зібрались на подвір’ї навчального закладу. Найбільше уваги на урочистій лінійці приділили першокласникам, які вперше переступлять поріг школи.

Відзначили свято Першого дзвоника у п’ятницю, 1 вересня.

Розпочалась урочиста лінійка із виконання Гімну України. Потім учні віднесли квіти до стелли «Загинули за єдність України». Загиблих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Директор школи Валерій Півницький привітав учнів із початком нового навчального року. Також він зачитав звернення виконувача обов’язків луцького міського голови Григорія Пустовіта до школярів.

«Дорогі учні, шановні батьки та вчителі, сердечно вітаю вас із святом знань та з початком нового навчального року», - звернувся до дітей директор.






Також до першокласників звернулась перша вчителька Галина Дубовик та привітала їх з першим шкільним днем. Також із цим святом вона привітала батьків та родичів дітей. Усім школярам вона побажала в новому році багато радості, а малюкам - успіхів в новому етапі їхнього життя.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ПЕРШОГО ДЗВІНКА В ІНШИХ ШКОЛАХ

Першокласників пригощали кашею, адже в школах однокласників часто називають «однокашниками». Пізніше батьки із вишитих рушників утворили коридор біля входу до школи. Діти вперше переступили поріг навчального закладу.


















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Каша та вишиті рушники: Перший дзвоник у школі №5
01 вересень, 2017, 11:46