Щодо дій «базарників» у Луцькраді звернуться в прокуратуру

Щодо дій «базарників» у Луцькраді звернуться в прокуратуру
Секретар міської ради Григорій Пустовіт готує подання до прокуратури, аби правоохоронці дали оцінку діям підприємців, які увірвалися до міськради 30 серпня та заблокували роботу сесії.

По це він заявив під час сесійного 1 вересня.

Секретар зауважив, що дії «протестувальників» були неприпустимими. Адже йдеться про те, що підприємці не випускали із зали не лише депутатів, а й «жінок із секретаріату» та журналістів. Він поцікавився у очільника Луцького відділу поліції Олега Кічука, чи він міг спокійно полишити приміщення. Кічук зауважив, що спокійно вийшов через головний вхід з муніципалітету, проте покинути сесійну залу дійсно було складно.

Пустовіт же зауважив, що готує подання у прокуратуру, аби вже там давали правову оцінку цим діям. Мовляв, люди свідомо «вдерлися» у стіни мері та чинили безчинство». «Усьому є межа», ‒ наголосив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дупутати це ж виборці до Вас прийшли а ви чомусь утікли... сесія ж була зірвана не через БЛОКУВАННЯ а через відсутність кворуму.... ДЕ ВИ БУЛИ ДУПУТАТИ?
Відповісти
НЕ переживай Грішка сьогодні не зірвемо... плануємо на сесію обласної ради завітати до головного кукловода... якщо він звичайно прилетить....
Відповісти
Пустовіте ти ж та твої депутати тікали як криси через задній прохід козюра навіть піджака лишив як ящірка яка згідна щоб їй хвоста відірвали аби тільки втікти... а ЧОГО ВИ НЕ ХОТІЛИ ПОСПІЛКУВАТИСЬ З ВИБОРЦЯМИ?
Відповісти