Розповіли, як працюють луцькі поліцейські

Розповіли, як працюють луцькі поліцейські
Протягом півроку працівники Луцького міськвідділу поліції розкрили одне викрадення та 9 розбійних нападів.

Про це йдеться у звіті про стан боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в місті Луцьку за І півріччя 2017 року, озвученому 1 вересня очільником Луцького відділу поліції Олегом Кічуком.

За звітний період до відділу поліції надійшло 22626 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, що на 1141 (-4,8%) менше, ніж за аналогічний період минулого року (23767). Із розрахунку на 10 тис населення зареєстровано 1040,3 таких заяв та повідомлень.

Працівникам Луцького відділку розкрито незаконне позбавлення волі, всі хуліганства та вимагання. Залишається нерозкритими 1 розбійний напад із вчинених протягом цього періоду 10. За 6 місяців поточного року розкрито 694 кримінальні правопорушення, 545 з яких із зареєстрованих в поточному році.

У місті зменшилась загальна кількість кримінальних правопорушень. Відтак, протягом півроку оголосили у розшук 38 осіб, тоді як в аналогічний період минулого року – 50 людей. Розшукали ж по 30 людей. Окрім того, затримано 4 особи, які перебували у розшуку.

На обліку в органах поліції області перебуває 322 особи, які вчиняли насильство в сім’ї (чоловіків – 294, жінок – 28), з них у звітному періоді поставлено на облік 168 таких особи, їм винесено офіційні попередження про неприпустимість вчинення насильства у сім’ї (з них чоловіків – 155, жінок – 13), всього винесено офіційних попереджень про вчинення насильства у сім’ї – 239.

Проте цьогоріч значно зросла кількість складених дільничими офіцерами адмінпротоколів: 928 проти 734 в аналогічний період минулого року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли, як працюють луцькі поліцейські
01 вересень, 2017, 18:20