Перший дзвінок у Луцькому правознавчому ліцеї. ФОТО

Перший дзвінок у Луцькому правознавчому ліцеї. ФОТО
У Луцькому правознавчому ліцеї з посиленою фізичною підготовкою, яким опікуються волинські поліцейські, відбулися урочистості з нагоди Дня знань.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

На свято завітав начальник головного управління Національної поліції у Волинській області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига.

Керівник волинської поліції висловив слова вдячності педагогічному колективу навчальному закладу, серед випускників якого багато молодих людей обирають професію, пов’язану з роботою в правоохоронних органах.

ДИВИТИСЯ ФОТО З ПЕРШОГО ДЗВІНКА В ІНШИХ ШКОЛАХ

«Вітаю ліцеїстів з початком нового навчального року. Ви - наша гордість і майбутнє нашої країни. В цей особливий для кожного з нас день – День знань, бажаю вам успішного навчання, сили, мужності, а головне мирного неба над головою, - зазначив у вітальній промові Петро Шпига.

Учасники урочистості хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні та українських воїнів, котрі віддали життя в боротьбі з російськими окупантами в зоні проведення антитерористичної операції.

Ліцеїсти поклали букети живих квітів до меморіальної дошки на честь випускника навчального закладу Дмитра Йовзика, котрий загинув в зоні проведення АТО.

Традиційно урочистості завершилася святковим маршем ліцеїстів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перший дзвінок у Луцькому правознавчому ліцеї. ФОТО
01 вересень, 2017, 14:52