Квіти Герою та короваї: перший дзвінок в Іваничах. ФОТО

Квіти Герою та короваї: перший дзвінок в Іваничах. ФОТО
1 вересня відзначили День знань у навчально-виховному комплексі “ЗОШ №1 -гімназія селища Іваничі”.

Директор школи заслужений вчитель України Марія Шевчик привітала учнів із початком навчального року, - пише БУГ.

Вона, зокрема, сказала, що навчальний рік для вчителів і учнів, це як посівна для хлібороба, який сіє зерно, щоб зібрати врожай хліба, учитель же сіє знання, мудрість, щирість, доброту, взаємоповагу у своїх вихованців, які будуватимуть вільну, незалежну Україну.

Уперше у навчально виховному комплексі 1 вересня сів за парти 61 учень. Діти навчатимуться у трьох класах. Їх привели до школи мами і тати, бабусі і дідусі, менші сестрички і братики, які разом з ними прийшли на перший урок.

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО З ПЕРШОГО ДЗВОНИКА НА ВОЛИНІ

Особлива увага була приділена і випускникам школи, для яких цей перший дзвоник у рідній школі і перше вересня у ній уже не повториться.

На свято завітали голова районної ради Андрій Бадзюнь та селищний голова Федір Войтюк. Вони привітали дітей і вчителів із святом та початком нового навчального року і побажали міцного здоров’я, активних трудових буднів, вирости достойними громадянами неньки – України.

Вшанували хвилиною мовчання загиблих за волю України, поклали квіти до пам’ятника Шевченку, Меморіалу Слави та меморіальної дошки загиблого в АТО односельчанина Валерія Янчука.

Після завершення урочистостей старшокласники відвели новачків у класні кімнати, де для них перша вчителька провела перший урок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.