На Волині зловмисники підпалили стару лікарню

На Волині зловмисники підпалили стару лікарню
В Іваничах 1-го вересня горіло два приміщення старої лікарні: колишнє неврологічне відділення і приміщення, де хворі приймали фізичні процедури.

Нагадуємо, що ці приміщення рішенням Іваничівської селищної ради передані мешканцям селища під житло, - пише Буг.

Дим від колишнього неврологічного відділення помітив один із сусідів об 11:30. Пожежники приїхали гасити, але виявилось, що горить ще одне приміщення. На місце події приїхала поліція. Згодом вогонь приборкали.

Горіло в обох приміщеннях зсередини. В одному був горілий ватяний матрац, в іншому було підпалено в одній із кімнат і на горищі. Інший сусід розповідає, що тут хтось “квартирує”, бо бачив у темну пору світло ліхтарика. Він не виключає, що можливо кинули недопалок і він тлів ще з ночі. Але горіло ще й друге приміщення. Це вже більш схоже на підпал.

"Це – підпал зловмисниками. Я думаю, що комусь вигідно створювати напружену ситуацію в селищі. І це пов’язано із виборами до Іваничівської об’єднаної територіальної громади. Далі ще й інші будуть “витівки”, я так думаю", – сказав селищний голова Федір Войтюк.

"Поліція встановила причину загоряння приміщень – підпал. Хто підпалив, в поліції встановлюють особи", – повідомив по телефонному дзвінку начальник Іваничівського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Юрій Малка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині зловмисники підпалили стару лікарню
01 вересень, 2017, 17:44