Янукович - сусід патріарха Кирила та Кобзона

Янукович - сусід патріарха Кирила та Кобзона
Екс-президент України Віктор Янукович, ймовірно, проживає на відомчій дачі Міністерства внутрішніх справ Росії у підмосковній Баківці по сусідству з депутатом Держдуми Йосипом Кобзоном.

Про це повідомляє DT.ua повідомляє Meduza.

Площа дачної ділянки, розташованої за адресою Паркова алея, 11, перевищує 4 га. Комплекс належить установі "Заміський будинок прийомів "Русичі" при МВС РФ і призначається для прийомів і розміщення іноземних гостей і фахівців.

На території дачного комплексу розташовані триповерховий цегляний будинок площею 2076 квадратних метрів, двоповерхова господарська будівля площею 768 квадратних метрів, басейн, дорожки довжиною 25 метрів, комплекс саун, кухня та складські приміщення.

Саме про цю дачу раніше повідомляв Кобзон, який живе по сусідству. Сусідами Януковича також є модельєр Валентин Юдашкін, партриарх Російської православної церкви Кирило і журналістка Юлія Латиніна. Раніше на цій території знаходилася дача маршала Радянського Союзу Семена Будьонного.

До держдачі прокладена окрема дорога, яка, минаючи селище, виводить одразу на трасу, що веде до Мінського шосе.

За словами місцевих жителів, щодня близько 11:00 кортеж із кількох джипів виїжджає з території і повертається через кілька годин. Приблизно в цей час рік тому Януковича можна було зустріти у фітнес-клубі World Class у підмосковній Жуковці.

Також відомо, що з березня 2014 року власники дачного комплексу збільшили обсяг послуг, що замовляються для обслуговування будинку. Зокрема, істотно збільшилися обсяги вивезених відходів і сміття. Якщо на початку 2014 року асенізаторська машина вивозила рідкі відходи каналізації раз на місяць, то у 2017 вона приїжджає вже чотири рази на місяць.

Крім того, з 2014 року власники дачі регулярно користуються послугами сажотрусів для очищення димових труб, камінів та котельні.

Шість разів на рік на території комлпекса стрижуть газони. У 2015 році на території провели роботи з поліпшенню технічного стану басейну, двох купелей, чаші джакузі і чаші водоспаду.

Після російської окупації Криму "Заміський будинок прийомів "Русичі" став власником кількох об'єктів нерухомості на анексованому півострові, зокрема, оздоровчого табору "Кристал" в Алушті й табору імені Комарова у Форосі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ігор Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Янукович - сусід патріарха Кирила та Кобзона
01 вересень, 2017, 18:41