Збройні Сили України проведуть масштабні військові навчання

Збройні Сили України проведуть масштабні військові навчання
Збройні Сили України у вересні цього року проведуть низку командно-штабних навчань із залученням військ та оперативних резервів, головним з яких стануть стратегічні КШН "Непохитна стійкість-2017".

Про це у своєму виступі перед слухачами та викладацьким складом Національного університету оборони України імені Івана Черняховського з нагоди початку нового навчального року повідомив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко, - повідомляють на сайті Міністерства Оборони.

"З 12 по 15 вересня буде проведено стратегічне командно-штабне навчання з органами військового управління, військами (силами) "Непохитна стійкість-2017". Його метою ми розглядаємо нарощення спроможностей органами військового управління здійснювати управління військами (силами) в ході перегрупування, ведення оборонних, стабілізаційних та бойових дій", – сказав начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України.

За його словами, перед цим відбудеться логістичне навчання, метою якого є удосконалення системи планування та всебічного забезпечення угруповань військ (сил) та управління залученими силами і засобами в ході стратегічного розгортання Збройних Сил та відсічі збройної агресії на загрозливих напрямках.

"Ми завершимо повний цикл оперативного планування застосування угруповань військ (сил). Крім того, буде проведено тренування сил і засобів територіальної оборони держави з розгортанням штабів територіальної оборони", – наголосив генерал армії України Віктор Муженко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Збройні Сили України проведуть масштабні військові навчання
02 вересень, 2017, 10:02
Зона АТО: 20 обстрілів за добу
02 вересень, 2017, 09:05