Нічне життя Луцька: п'яний у вишиванці за кермом, неповнолітні та алкоголь

Нічне життя Луцька: п'яний у вишиванці за кермом, неповнолітні та алкоголь
Нічне життя міста вирує пригодами та правопорушниками. Ніч відзначилася п'яним водієм у вишиванці та неповнолітніми із алкоголем.

Про нічне чергування з 1 на 2 вересня групи швидкого реагування "Самооборона Волині" на своїй сторінці у Facebook написала волонтерка Тетяна Должко.

Публікуємо її допис без змін та правок.

"Вкотре, вчора о 20.00(01.09-02.09.2017)на нічне патрулювання вулицями міста Луцька заступило два екіпажі ГШР Самооборона майдану Волинь, задля дотримання громадського порядку та спокою.

І вже через півгодини отримали перший виклик.

20:32 - вулиця Привокзальна, конфлікт між чоловіками, на щастя, конфлікт дані особи влагодили самостійно.

20:40 - проспект Грушевського, скарга на те, що молоді особи чіплялись до старшого чоловіка, вимагали кошти та погрожували.

21:04 - вулиця Львівська, повідомили про невідому особу без ознак життя, прибувши на місце, людини не виявили. Такі випадки у п'ятницю часті і зазвичай пов'язані із надмірним вживанням алкоголю.

21:15 - вулиця Чкаліна , повідомлення про шумну компанію, що чинила антигромадські дії, прибувши на місце, вияснили, що дана група осіб уже пішла в невідомому напрямку.

21:21 - вулиця Чернишевського, територія школи 13, і знову повідомлення про невідому особу в напівпритомному стані, прибувши на місце, особи не виявили.

21:48 - вулиця Набережна, повертаючись із вулиці Чернишевського помітили автівку із вимкненими габаритами, при спілкуванні з водієм вияснили, що він сів за кермо у стані алкогольного сп'яніння, cтаття 130 карається законом. Залишились неприємні враження від того, що чоловік був зодягнений у красиву вишиванку, розповідав, що він волонтер, допомагає бійцям в АТО, і просив закрити очі на правопорушення.

22:40 - проспект Відродження, в дворі одного з будинків виявили компанію неповнолітніх - чотири хлопці і одна дівчинка, котрі відзначали День Знань розпиванням міцних алкогольних напоїв. Розшукали їхніх батьків, порозмовляли, деяких провели додому.

23:20 - вулиця Воїнів Інтернаціоналістів, знову ж компанія молодих осіб, які розпивали алкогольні напої і гучно спілкувались.

23:27 - вулиця Кравчука, сімейний конфлікт і знову ж викликаний надмірним вживанням алкоголю.

Решту ночі патрулювали поблизу нічних клубів “Опера”, “Техас”, “Версаль”, “Наталка”, де, як завжди, щоночі, п'яні бійки, конфлікти, водії за кермом автомобілів у стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нічне життя Луцька: п'яний у вишиванці за кермом, неповнолітні та алкоголь
02 вересень, 2017, 12:00