Волинський благодійний фонд допоміг військовим на 40 мільйонів гривень

Волинський благодійний фонд допоміг військовим на 40 мільйонів гривень
Благодійний фонд «Волинь-2014» допоміг українським військовослужбовцям та їх родинам на загальну суму понад 40 мільйонів гривень.

Про це повідомляють на сторінці фонду у Facebook.

2 вересня Благодійний фонд «Волинь-2014» відзначає третю річницю своєї діяльності. За цей час фонд надав матеріальної та гуманітарної допомоги українським військовослужбовцям-атошникам та їх родинам на загальну суму понад 40 мільйонів гривень.

«Все це відбувалося і відбувається безпосередньо «з рук в руки», адже благодійники працюють «без посередників». Працівники виконавчої дирекції, отримуючи звернення про допомогу, перевіряють та особисто контактують з керівниками різноманітних підрозділів збройних формувань.

Окрім того, автопарк українських військових, які знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції, поповнився 40-ка позашляховиками та вантажівками, які Благодійний фонд «Волинь-2014» закупив та передав для виконання ними бойових завдань.

За три роки діяльності Фонд налагодив і тісну міжнародну співпрацю. Про нас знають та говорять в Польщі, Данії, Швеції, Німеччині, Австралії та інших країнах світу.

Зупинятися на досягнутому благодійна організація не збирається. Нині, за сприяння Фонду, у місті Волноваха Донецької області відбувається будівництво храму Святого Миколая. В планах також реалізація низки інших проектів», - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертався в 2015 коли було ддуууже жарко! Справді виручили! ДЯКУЮ ХЛОПЦЯМ!
Відповісти
Останні новини
Волинський благодійний фонд допоміг військовим на 40 мільйонів гривень
02 вересень, 2017, 12:51