У «Волинь» повернувся півзахисник Ярослав Кінаш

У «Волинь» повернувся півзахисник Ярослав Кінаш
У Волинь повернувся півзахисник Ярослав Кінаш в той час, як хавбек Олег Герасимюк покинув луцьку команду.

Волинь продовжує кадрові перестановки. Крім зміни головного тренера, відбулися ротації в складі. Команду залишив 30-річний капітан Олег Герасимюк, який щойно влітку приєднався до Волині після закінчення контракту в кінці минулого сезону, - пише на сторінках Sport Arena Юрій Конкевич.

Натомість у центрі поля замість нього у Волині тепер гратиме ще один футболіст, який повертається у Луцьк. 29-річний Ярослав Кінаш після розриву контракту із винниківським Рухом вирішив підписати контракт з волинянами.

Нагадаємо, що центральний півзахисник вже виступав у Волині (116 матчів в Першій лізі та УПЛ), дебютувавши за неї в 2007 році матчем проти Оболоні. До слова, саме найближчий поєдинок Хрестоносці проведуть проти Оболонь-Бровар 4 вересня у Луцьку. Після кількох конфліктів у клубі Кінаш у 2014 році пішов з Волині і в період з 2016 по 2017 роки грав за Рух.

Крім того, минулого тижня Хрестоносці підписали 22-річного вихованця київського футболу Олександра Медведя, який раніше грав у Чорноморці. Центральний півзахисник вже встиг дебютувати у матчі 9-го туру Першої ліги проти Кременя і відзначитися голом (поразка 1:3).

Натомість після цього поєдинку від тренувань у Волині відсторонили центрального оборонця Романа Никитюка. Перед матчем проти Пивоварів у склад після травми повернувся 31-річний нападник Роман Степанов, а також 17-річний Владислав Дмитренко, який до цього був на оглядинах в Німеччині.

Після дев’яти турів у Першій лізі луцька команда займає 16-ю сходинку в турнірній таблиці, маючи в активі 7 очок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «Волинь» повернувся півзахисник Ярослав Кінаш
02 вересень, 2017, 22:06