У Криму нагородили «беркутівців»

У Криму нагородили «беркутівців»
У Севастополі на Сапун-горі відбулося урочисте шикування працівників севастопольського підрозділу «Беркут», яке відзначило 24 роки з дня заснування.

Після анексії Криму бійці цього підрозділу перейшли з українського ОМОНу в російські силові структури, - пише Крим.Реалії.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, бійцям вручили крапові берети, силовики, що відзначилися, отримали грамоти та подяки.

Севастопольський сайт «Форпост» інформує, що зараз загін входить до складу Росгвардії, силовики займаються оперативними виїздами, знешкодженням вибухових пристроїв і боєприпасів, забезпеченням громадської безпеки, боротьбою з проявами тероризму.

«Сформований загін, загін працездатний. Тільки за це літо виконана численна кількість завдань. Результатами роботи співробітників спецпідрозділу й результатами, з якими вони підходять до кінця 2017 року, я як начальник управління задоволений. Є чим пишатися», – розповів начальник управління служби військ національної гвардії Росії в Севастополі Сергій Колбін.

Урочисте шикування біля Вічного вогню на Сапун-горі розпочалося з хвилини мовчання на пам'ять про загиблих у російському Дагестані співробітників.

Напередодні стало відомо, що вбиті в російському Дагестані співробітники спецназу Росії виявилися колишніми співробітниками СБУ, які після анексії Криму перейшли на службу в російські силові органи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Криму нагородили «беркутівців»
04 вересень, 2017, 07:01