Олег Рибачук − гість чату на ВолиньPost

Олег Рибачук − гість чату на ВолиньPost
Громадський діяч, один з лідерів Помаранчевої революції, екс-віце-прем’єр міністр з питань європейської інтеграції, ініціатор руху ЧЕСНО Олег Рибачук (на фото) у п’ятницю, 14 грудня, візьме участь у чат-конференції інтернет-видання ВолиньPost.

Олег Рибачук разом з журналісткою і однією із засновниць руху Чесно Світланою Заліщук приїде до Луцька в рамках проекту «Діалог з успішними громадськими діячами», який реалізовує громадська організація «Фонд місцевого розвитку» за підтримки Благодійного фонду «Богдана Гаврилишина».

Зустріч з Олегом Рибачуком та Світланою Заліщук відбудеться у п’ятницю, 14 грудня, об 11:00 год. у приміщенні конференц-залу готелю «Україна» (вул. Словацького, 2). Тема зустрічі – «Стан громадянського суспільства після виборів: куди далі?». Організатори запрошують всіх охочих до цікавого, змістовного та відвертого діалогу.

Після цього о 15:00 год. Олег Рибачук поспілкується з читачами інтернет-видання ВолиньPost в рамках двогодинної чат-конференції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чат, ЧЕСНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Світлана Заліщук - дуже розумна журналістка. Це - ходяча енциклопедія, оратор. Вона рік тому була з Рибачуком в Луцьку і виступала в конференцзалі готелю "Україна". Рекомендую деяким волинським журналістам, які читають, ворушачи губами і словниковий запас яких налічує 400-500 слів (такий же запас слів в луцьких циганів), відвідати цікавий захід і послухати розумних колег.
Відповісти
"такий же запас слів в луцьких циганів"
це в твого президента та його дітей такий запас
Відповісти
Останні новини
Олег Рибачук − гість чату на ВолиньPost
12 грудень, 2012, 16:48