Жінка через вікно залізла до коханки чоловіка і вбила її палицею

Жінка через вікно залізла до коханки чоловіка і вбила її палицею
Подія сталася в одному з сіл Каховського району. У приватному будинку сусіди виявили непритомну 30-річну власницю, у неї була відкрита черепно-мозкова травма.

Жінка померла дорогою до лікарні, - інформує прес-служба ГУНП у Херсонській області.

Слідчо-оперативна група оглянула будинок та виявила розбите вікно. Сусіди розповіли, що чули звук розбитого скла та бачили, як у вікно лізе жінка. Поліцейські встановили особу зловмисниці.

Нею виявилася 41-річна односелиця потерпілої. Жінка була вдома зі своїм чоловіком.

Зловмисниця пояснила, що напередодні пішла в гості до сусідки і застала у неї свого чоловіка, який їй зраджував. Наступного дня вона прийшла з роботи і не застала чоловіка вдома.

Жінка вирішила, що він знов пішов зраджувати їй з сусідкою. Дружина пішла до суперниці, щоб з’ясувати стосунки. Потерпіла не відчиняла двері, тож жінка взяла дерев’яну палицю, вибила вікно та залізла у будинок. Там вона побила сусідку по голові, після чого пішла до себе додому та розповіла чоловіку, що побила його коханку.

Зловмисниця пояснила, що не хотіла смерті суперниці, а лише намагалася її провчити. Всі учасники конфлікту характеризуються посередньо, зловживають спиртними напоями. Наразі жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" (карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вбивство
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
детектіва,ета любоввв..
Відповісти
Останні новини
Жінка через вікно залізла до коханки чоловіка і вбила її палицею
04 вересень, 2017, 13:45