Сімейні конфлікти та п’яні водії: у Луцьку – низка злочинів через алкоголь

Сімейні конфлікти та п’яні водії: у Луцьку – низка злочинів через алкоголь
У Луцьку протягом 3-4 вересня група швидкого реагування «Самооборони» неодноразово виїжджала на виклики, спричинені поведінкою нетверезих людей.

Про це повідомляє Тетяна Должко на своїй сторінці у Facebook.

«Ми сподівались, що негода заспокоїть жителів міста і злива втримає їх від пригод вдома, проте навіть погана видимість на дорогах не зупинила водіїв від популярного порушення ПДР згідно зі статтею 130 - керування транспортним засобом в стані алкогольного спянінння», - пише Тетяна.

О 20.22 отримали перше завдання - про конфлікт між чоловіком та жінкою (проспекті Соборності), викликаний зловживанням алкогольними напоями даними громадянами. Прибувши за наданою адресою встановили, що конфлікт вичерпано і люди дійшли порозуміння.

20.29 - вулиця Грабовського - надійшло повідомлення про бійку, проте коли прибули на місце, то встановили, що ситупція зовсім інша - в одному з будинків проживає сім’я, де батько і син зловживають спиртними напоями, ведуть себе неадекватно, шумлять, чим заважають решті жителів. Провели профілактичну розмову з добряче п’яними чоловіками та проконсультували сусідів, як правильно діяти у схожих ситуаціях згідно з законом.

21.03 - вулиця Гальшки Гулевичівни - вкилик на сімейну сварку. На місці встановили, що порушником є людина, котра днем пізніше стала винуватцем ДТП на вулиці Львівській, в якій постраждало три лучанина. Як повідомили сусіди, цей чоловік і надалі продовжує пиячити, вести себе неадекватно чим загрожує своїм рідним. Спільно із швидкою допомогою відвезли чоловіка в наркодиспансер, але прибувши на місце він відмоився від госпіталізації, тому для вирішення даного питання передали його поліції.

22.36 - проспект Відродження - чергове повідомлення про сімейний конфлікт, проте прибувши на місце заявниця відмовилась від допомоги.

23.02 - вулиця Дубнівська, повідомили, що поруч із магазином «Фора» на тротуарі лежить людина без ознак життя, прибувши за вказаними координатами виявили чоловіка в стані сильного алкогольного спяніння, проте він відмовився від нашої допомоги, самостійно піднявся на ноги та пішов додому .

23.33 - вулиця Дубнівська - прибули на допомогу патрульній поліції в звязку із затриманням водія в стані алкогольного спяніння, котрий керував транспортним засобом із номерами країни-агресора та порушив ПДР.

23.48 - вулиця Федорова, прибули на допомогу слідчо-оперативній групі у зв’язку із пограбуванням продуктового магазину.

03.40 - проспект Перемоги - затримали спільно із патрульними поліцейськими водія в стані алкогольного спяніння за кермом автомобіля, горе-водій надув на драгері 1,75 проміле. Транспортний засіб був відправлений на штрафмайданчик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сімейні конфлікти та п’яні водії: у Луцьку – низка злочинів через алкоголь
04 вересень, 2017, 14:47