Стали відомі прізвища «старих нових» керівників закладів культури Волині

Стали відомі прізвища «старих нових» керівників закладів культури Волині
У Луцьку 4 вересня відбулося засідання постійної комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.

Депутати – члени комісії ухвалили кілька кадрових рішень. Зокрема, затвердили на посаді директора Волинської обласної філармонії Сергія Єфіменка, який з 1997 року очолював цей культурний заклад, - пише Волинська правда.

Відповідно, директором Волинського облмуздрамтеатру ім. Т. Шевченка знову став Анатолій Глива, обласну універсальну бібліотеку ім. Олени Пчілки вкотре очолила Людмила Стасюк, а очільником обласного науково-методичного центру культури знову стала Любов Рожнова.

До нині ці громадяни, по завершенні терміну контракту, певний період перебували на посадах в.о. директорів вищевказаних закладів, а також взяли участь у конкурсі на заміщення відповідних вакантних посад.

До слова, депутати визначилися і з кандидатурою до складу конкурсної комісії Волиньради для проведення конкурсів на заміщення вакантних посад керівників. Ним став секретар комісії Волиньради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Олександр Курилюк.

Відповідно, до складу конкурсної комісії мають увійти по одному представнику від кожної постійної комісії Волиньради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невже нема молодих кадрів на таку високу зпрплату,де нічого не роблять, а ганяють кавусю.Давно на пенсію Стасючку пора гнати,що нового може дати стара баба в 63 роки.Куди потя
гне бібліотеку.Дайте старі роботу молодим.Але,що казати 12 тисяч зарплата, можна жити.Де нема читачів,пусті зали бібліотеки.Не вірите підіть і перевірте бібліотеки,там порожньо.За що такі зарплати получають бібліотекарі. Лікарні закривають, вони потрібні людм, а в бібліотеки не ходять люди.
Відповісти
Останні новини
Стали відомі прізвища «старих нових» керівників закладів культури Волині
04 вересень, 2017, 15:49