Подробиці аварії за участю патрульних поблизу Цуманя

Подробиці аварії за участю патрульних поблизу Цуманя
На межі Волинської та Рівненської областей в аварію потрапили патрульні поліцейські.

Щоб уникнути зіткнення з Mercedes, поліцейський скерував свою службову автівку на узбіччя і влетів у стовп, - пише Рівне.Вечірнє.

Вночі 1 вересня на стаціонарному посту Цумань патрульні помітили автомобіль Mercedes на іноземній реєстрації.

Патрульна поліція Рівного повідомила, що водій Mercedes порушував правила користування зовнішніми світловими приладами. На підставі пункту 1.ч.1 ст.35 закону України про Нацполіцію, патрульні зупинили цей транспортний засіб.

Під час спілкування з водієм патрульні поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Коли водію запропонували пройти тест на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу, він, очевидно, щоб уникнути відповідальності, різко зірвався з місця події і вже на посту створив декілька аварійних ситуацій.

Інспектори вирішили негайно зупинити транспортний засіб, бо водій зухвало наражав на небезпеку себе, пасажирів та інших учасників дорожнього руху. Під час переслідування він грубо порушував правила переїзду залізничних перехресть, неодноразово порушував правила обгону, створював аварійні ситуації, а за попередніми даними швидкість, яку він набрав перевищувала 160-170 км на годину.

Автомобіль порушника, рухаючись населеним пунктом, на повороті створив чергову аварійну ситуацію. Патрульний, котрий керував службовим транспортним засобом, щоб уникнути зіткнення з автомобілем порушника і більш тяжких наслідків, бо в Mercedes знаходились пасажири, скерував автомобіль на узбіччя. Автомобіль зіткнувся з електроопорою та отримав механічні пошкодження передньої частини.

Потерпілих немає. Проводиться службове розслідування. Вживаються заходи стосовно встановлення особи, яка утікала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якось то не клеїться. Межа областей, за цуманським постом, а переїзди - перед, тобто в Дерно. Інформацію повідомили з Рівного, отже порушник їхав в Луцьк. То виходить, він на переїзді розвернувся і поїхав назад на пост, з якого утік?!
Відповісти
Це все брехня. Не було ніякого мерседеса, самі настромили стовпа а це лише відмазка. Позорно для поліції таких "професіоналів" садовити за кермо.
Відповісти
Так можно посмотреть видео с видеокамеры и всем все будет понятно как они в ехали в столб был ли перед ними кто-то или нет!!!а все что они написали это все ложь прошу очень просмотреть видеоредактор который находиться в полицейской машине!!!
Відповісти
Останні новини
Подробиці аварії за участю патрульних поблизу Цуманя
04 вересень, 2017, 16:44