На Волині стартує вишкільна ініціатива «Рекрут»

На Волині стартує вишкільна ініціатива «Рекрут»
В Луцьк 9 вересня 2017 року відбудеться презентація та перше заняття вишкільної ініціативи «Рекрут».

Метою створення даної ініціативи є необхідність надання комплексної військової підготовки молоді та популяризація військової справи серед населення.

Основним завданням курсу є поглиблення знань, що надаються школярам на заняттях з предмету «Захист Вітчизни». Тому до участі першочергово запрошуються учні старших класів, проте захід є відкритим і приймати участь може кожен охочий, попередньо зареєструвавшись за посиланням: https://goo.gl/forms/DQnhtzJjVHMVyDvy1.

Вишкільна ініціатива "Рекрут" - можливість кожного учасника розвинутись всебічно, здобути комплексні знання з топографії, тактики, орієнтування на місцевості, фізичної підготовки.

Заняття проводитимуться у різних локаціях: ліс, полігон, тир, навчальна аудиторія. Систематизовані заняття відбуватимуться відповідно до певного рівня. Загальна кількість рівнів - 3. Участь безкоштовна!

Всі деталі за тел.: 068 41 04 389.

Організатором вишкільної ініціативи «Рекрут» є КЗ «Центр національно-патрітичного виховання дітей та молоді у м.Луцьк» спільно з ГО «ВМР «Національний Альянс» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині стартує вишкільна ініціатива «Рекрут»
05 вересень, 2017, 09:15