Експерти назвали кращі готелі Європи 2012 року

Експерти назвали кращі готелі Європи 2012 року
У Європі обрали кращі готелі 2012 року в рамках щорічного конкурсу European Awards Design Hotel, вручивши премії в різних номінаціях.

У найбільшій кількості номінацій виграв німецький готель Superbude St Pauli з Гамбурга (на фото), пише Дело.

Крім того, серед переможців опинився й готель з Хорватії. Решта місця розділили Лондон, Париж, Лозанна, а також італійські та іспанські міста.

Так, лідером у категорії "Краще розширення вже існуючого готелю" став готель Valentinerhof, розташований в італійському містечку Санкт-Валентин. Valentinerhof розбудували із раніше існуючого міні-готелю в альпійському італійському містечку.

У схожій номінації, що стосується перетворення будівель, які не були раніше готелями, переміг готель Mirror з Барселони.

У престижній номінації "Кращий новий готель" перемогу присудили хорватському готелю Lone з міста Ровінь. "Готель Lone - це приголомшливий зразок архітектурної майстерності. Він розташовується на побережжі, що підсилює враження ландшафту. У готелі створено багато цікавих і обміркованих просторів, обіграні різні комбінації площин, світла і об'єму. Для молодої команди дизайнерів і архітекторів це вагоме досягнення", - вважають судді.

"Краще кафе, бар або їдальня" виявилися в готелі Beau-Rivage Palace в швейцарській Лозанні.

"Кращий ресторан" судді знайшли в паризькому Mandarin Oriental. Розташований в ньому ресторан Sur Mesure Par Тьєррі Маркс, - місце, яке може змагатися за увагу гостя навіть своєю їжею. Декор нагадує про околиці Парижа, деталям приділили настільки ж пильну увагу, як в кращих модних будинках. Все дуже продумано - від приміщення до посуду та меблів. Ресторан викликає почуття ексклюзивності, він сучасний і елегантний.

Цей же готель, на думку журі, пропонує клієнтам "кращий SPA". Простий дизайн видатної якості. У цьому СПА використані дуже прості матеріали, які поєднуються з деякими унікальними елементами, як, наприклад, анімація метеликів біля бортика басейну.

Єдиним представником Великобританії в списку переможців виявився лондонський готель Corinthia Hotel, який запропонував Люкс Whitehall Penthouse, визнаний "кращим номером" 2012 року.

Серед короткого списку номерів цього готелю, які були здані в минулому році, у нелегкій боротьбі став переможцем Whitehall. Судді порахували його ідеальним. Поєднання високоякісної обробки з дизайном відображає старовинний англійський шарм в сучасній інтерпретації. Готель знаходиться в Центральному Лондоні. У номері подвійної висоти стелі, цікаві деталі балкона і чарівна тераса.

Незважаючи на всю свою розкіш, саме в Мілані знайшли готель з "Кращим економним дизайном". У той час, як інші готелі-учасники цього року були технічно підковані, Starhotel Ехо підкорив суддів своєю аскетичністю.

В окремій номінації "Краще лобі та зона громадського користування" лідером став готель Superbude St Pauli з Гамбурга.

У Superbude розроблена тематика зон громадського користування з урахуванням провокаційного використання матеріалів, що дозволило створити мультифункціональні зони, придатні для їжі, зборів, спілкування та святкувань. Дизайн добре продуманий і спрямований на цільову аудиторію - майбутнє покоління мандрівників. Більш досвідчені гості готелю можуть також знайти щось нове в готелі, який кидає виклик визначенню того, чим готель може бути.

Крім того, цей готель став кращим в номінації "спальні і ванні кімнати". Спальні Superbude 2 вразили суддів своєю увагою до деталей як в концептуальному плані, так і у виконанні. Кімнати викликають веселощі і азарт, в той же час, у них досить прості меблі. Кімнати в стилі хостелів апелюють до відчуття того, якими мають бути вітальні. Така еклектична суміш матеріалів і об'єктів у гостей може викликати посмішку, вважають експерти.

Крім цих номінацій, готель з Гамбурга отримав і головний приз конкурсу - номінацію «Кращий дизайн European Hotel Design Of The Year", зібравши, таким чином, відразу три премії.

Цей готель має особливу дизайнерську мову. В цілому, Superbude використовує старі і нові матеріали, його простір призначений для нового покоління мандрівників.

Бюджет на будівництво готелю був відносно невеликий. Звичайно, експерти помітили тут певну нестачу екологічно чистих матеріалів, креативних підходів і присутність стандартних рішень в дизайні, але тим не менше цей готель став переможцем у номінації. Судді переконані, що саме цей готель уособлює майбутнє.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мало фоток.
Відповісти
Останні новини
Експерти назвали кращі готелі Європи 2012 року
13 грудень, 2012, 08:30