УБОЗівці показали дітям, як лазити по стінах. ФОТО

УБОЗівці показали дітям, як лазити по стінах. ФОТО
Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області провели День відкритих дверей для майбутнього покоління правоохоронців.

Про це повідомили в прес-службі УМВС України у Волинській області.

Інспектор кадрового забезпечення підрозділу УБОЗ Юрій Ожга розповів вихованцям Луцького навчально-виховного комплексу «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою» про головні завдання та робочі будні правоохоронців.

Далі знайомство продовжили бійці відділу швидкого реагування «Сокіл» на чолі із командиром підполковником міліції Володимиром Лотвіним. Одягнені у спеціальну чорну форму із масками на обличчі вони продемонстрували юним глядачам техніку проникнення до приміщень, у яких знаходяться озброєні зловмисники.

Після цього ліцеїстів запросили до спортивного залу, де щодня тренуються бійці. Ліцеїстам продемонстрували вміння тактики самозахисту та затримання злочинців. Адже вони зобов’язані відмінно володіти цими навиками, щоби, не завдавши шкоди своєму здоров’ю та здоров’ю противника, виконати поставлене завдання.

Робота «Сокола» без застосування спеціальних засобів та вогнепальної зброї просто не можлива. Не для нападу, а заради захисту усі повинні досконало володіти ними. Вихованцям ліцею продемонстрували шоломи, щити і зброю, розповіли про автомати, гвинтівки, пістолети Макарова та «Форт-12».

Послухати лекцію і подивитись на майстерність УБОЗівців прийшли майже 50 юних ліцеїстів, котрі обрали стежку міліцейської служби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця бригада потенційних доярок-це майбутнє покоління правоохоронців!!!??? Тоді я танкіст-парашутіст 37-мої конної девізії!!!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
Підарів там більше,скоти людей множать як худобу, фальшують срави,підстави всякі, хай цим чудочєловєкам ікнеться, а ці соколята молодці.
Відповісти
Останні новини
УБОЗівці показали дітям, як лазити по стінах. ФОТО
13 грудень, 2012, 08:58