Масове отруєння в кафе: Гунчик обіцяє особистий контроль

Масове отруєння в кафе: Гунчик обіцяє особистий контроль
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик взяв під особистий контроль розслідування отруєння людей у ківерцівському кафе.

З цією проблемою до нього звернулася громада села Журавичі, ‒ йдеться в повідомленні прес-службі Волинської ОДА.

Люди обурені тим, що розслідування зазначеного випадку не є об’єктивним. Більш того, кафе і далі працює у звичному режимі. Аби дізнатися це, мешканці Журавич вдалися до невеликих хитрощів – під приводом того, що їм необхідно зробити замовлення на проведення святкування у «Гопачку», сконтактували з його адміністратором і спробували про все домовитись.

Керівництво закладу запевняло, що у них все гаразд і вони приймають замовлення. Вкрай обурило родини постраждалих і намагання сфальсифікувати факти, котрі доводять провину працівників закладу громадського харчування, а відтак – перекласти провину на них. Здивувало ж те, що жодна лікарня, до якої масово зверталися мешканці села зі скаргами на отруєння, не повідомила поліцію. Хоча мала б це зробити.

Богдан Лозинський, начальник головного управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в області, своєю чергою зазначив, що відразу ж після виявлення факту масового отруєння людей у кафе, він видав наказ про припинення діяльності закладу. Наступного дня надіслали відповідне звернення і до суду. Адже саме він має прийняти рішення про закриття чи продовження роботи «Гопачка». Проте, суд і донині не виніс ухвали. А термін дії наказу керівника ГУ Дердпродспоживслужби в області завершився через 10 днів.

У зв’язку з цим Володимир Гунчик запропонував заявникам підготувати заяву до поліції. Зі свого боку, він звернеться листом до суду з проханням пришвидшити розгляд справи та триматиме питання на особистому контролі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до чого тут Гунчик??? такими питаннями мае займатися відповідний орган, наприклад санстанція!!! на Волині не губернатор а якийсь ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО ДОН-ГУНЧЕО))) хватить піаритись на чому попало..
Відповісти
Останні новини
Масове отруєння в кафе: Гунчик обіцяє особистий контроль
05 вересень, 2017, 15:30