Волинянина судили за придумане пограбування

Волинянина судили за придумане пограбування
Мешканець Луцького району отримав 2 роки і 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік за те, що повідомив правоохоронцям про пограбування, якого не було.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Так, у лютому 2017 року чоловік написав заяву у поліцію про те, що у кафе на автовокзалі в Луцьку його пограбував знайомий. У нього нібито забрали 500 грн. Наступногодня волинянин наполягав на своєму і надавав слідчому завідомо неправдиві свідчення.

Поліцейські встановили, що пограбування насправді не було. Псевдо-потерпілий усе вигадав, намагаючись у такий спосіб повернути собі гроші, які напередодні добровільно віддав знайомому, програвши йому в азартнугру.

Дії підсудного кваліфікували за ч. 2 ст. 383, ч. 2 ст. 384 Кримінальногокодексу України, мова йде про за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення кримінального правопорушення та завідомо неправдиве показання.

Луцький міськрайонний суд визнав винним 25-річного волинянина у інкримінованих йому злочинах, та засудив до 2 років і 6 місяців позбавленняволі з встановленням 1-річного іспитового строку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянина судили за придумане пограбування
05 вересень, 2017, 16:12