Керівництво найбільшої телекомпанії Волині опублікувало власні статки

Керівництво найбільшої телекомпанії Волині опублікувало власні статки
Керівництво найбільшої регіональної телерадіокомпанії Волинської області цьогоріч оприлюднило свої електронні декларації про майно і доходи за 2016 рік.

Про це пише Юрій Горбач на шпальтах порталу Четверта влада.

Е-декларації керівництва Волинської регіональної дирекції філії Публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (раніше – Волинська обласна державна телерадіокомпанія, – авт.) у березні-квітні розміщені на сайті Нацагентства з питань запобігання корупції. Подати такі декларації керівників волинської телерадіокомпанії зобов`язав закон як посадовців юридичних осіб публічного права.

Виконавчий директор Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» Ольга Куліш за 2016 рік задекларувала земельну ділянку площею 7 соток, будинок на 70 квадратів та гараж площею 30 кв. м. в обласному центрі. Хоча й ставити у ньому, судячи з декларації, немає що.

Серед членів сім`ї Ольга Куліш вказала сина Володимира. Разом із ним вона отримала торік понад 220 тисяч гривень доходу. З них 165 тисяч гривень склала зарплата керівниці телерадіокомпанії, 6 тисяч гривень – гонорар від Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки за викладацьку діяльність та 28 тисяч 800 гривень – пенсія.

Син Володимир Куліш отримав торік 16 тисяч 800 гривень пенсії від департаменту соцполітики Луцька та 7 тисяч гривень стипендії у Львівському національному медичному університеті.

Крім того, торік Ольга Куліш отримала у банку 41 тисячу 840 гривень кредиту.

Директор телерадіокомпанії є членом ГО «Волинський прес-клуб» та вказала себе членом секретаріату Волинської обласної організації НСЖУ.


Перший заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» Марія Андрушко також серед членів сім`ї вказала лише сина Олега. Серед майна в сім`ї Андрушко вказана спільна луцька квартира площею 49,6 кв. м. Жодних транспортних засобів, чи навіть доходів, Марія Андрушко не задекларувала.


Інший заступник Ольги Куліш – Юлія Романюк – серед членів сім`ї вказала у своїй декларації і чоловіка Валерія Романюка, і сина Назара. У їхній спільній власності перебуває луцька квартира площею 42 кв. м. Крім того, у власності Валерія Романюка, який донедавна працював начальником сектору в управлінні Служби безпеки України у Волинській області, перебуває автомобіль «ЗАЗ TF 698k» 2011 року випуску.

Загалом у 2016-му Романюки отримали 270 тисяч 271 гривню спільного сукупного доходу. Понад 120 тисяч гривень з них – зарплата Юлії Романюк, ще більше 142 тисяч – зарплата Валерія Романюка та 7400 гривень – зарплата їхнього сина Назара.

Заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» з технічних питань Микола Гловацький за 2016 рік задекларував 204 тисячі 200 гривень доходу. З них понад 156 тисяч гривень становила зарплата, а решту – пенсія.

Дружина посадовця Валентина Гловацька відзвітувалася про 39 тисяч 39 гривень зарплати та 25 тисяч 680 гривень пенсії.

У власності подружжя перебуває квартира площею 67 кв. м. у Луцьку, дві земельні ділянки площами 6,12 та 7,95 соток і гараж на 45,7 кв. м. в обласному центрі.

Серед транспортних засобів у Гловацьких вказані Daewoo Lanos 2003 року випуску та Daewoo Matiz 2008 року випуску.

Крім того, Микола Гловацький задекларував корпоративні права, тобто 91% капіталу вартістю 73 тисячі 710 гривень у ТОВ «Телерадіокомпанія «Інтер-Волинь», 33% капіталу вартістю 4670 гривень у ТОВ «Октава» та 100% капіталу вартістю 200 гривень у приватному підприємстві «Телерадіокомпанія «Резонанс».

Заступник директора Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ» з фінансових питань-головний бухгалтер Людмила Гетманчук у своїй декларації відзвітувалася про 144 тисячі 484 гривні зарплати. Це більше, ніж у її чоловіка-підприємця Миколи Гетманчука. Його торішній дохід склав свього 21 тисячу 174 гривні.

Серед членів сім`ї окрім чоловіка Людмила Гетманчук також вказала сина Тараса та дочку Анну.

Із майна в Гетманчуків задекларовані квартира площею 66,9 кв. м. та автомобіль Toyota Land Cruiser 2005 року випуску. І авто, і квартира належать Миколі Гетманчуку.

Також Людмила Гетманчук вказала, що є членом профспілкового комітету Первинної профспілкової організації ВОДТРК.

Окрім найвищого керівництва, свої декларації про майно та доходи подали і керівники структурних підрозділів Волинської регіональної дирекції ПАТ «НСТУ». Так, директор творчо-виробничого об`єднання телебачення Тамара Гримарович разом із чловіком Юрієм Гримаровичем задекларували будинок у Луцьку площею 161,1 кв. м., автомобіль Toyota Camry 2000 року випуску та причіп «ММЗ-81021».

Тамара Гримарович торік отримала 103 тисячі 160 гривень зарплати та 352 гривні від Волинської обласної Малої академії наук. Юрій Гримарович отримував пенсію, розмір якої проте не повідомив.

Директор творчо-виробничого об`єднання радіомовлення Вікторія Олещенко відзвітувалася про 92 тисячі 860 гривень зарплати у 2016-му. Матір Санія Грибан, з якою проживає Олещенко, отримала 16 тисяч 300 гривень пенсії.

Серед нерухомості в декларації вказана квартира у Луцьку площею 38 кв. м., яка належить матері.

Заощадження на банківських рахунках обсягом у 130 тисяч гривень задекларував директор творчо-виробничого об`єднання «Служба інформації» Костянтин Лоцман. Серед торішніх доходів у нього вказано 97 тисяч 570 гривень зарплати та 18 тисяч 430 гривень процентів від банківського вкладу.

Костянтин Лоцман разом із дружиною Еллою та дочкою Тетяною мають квартиру в обласному центрі площею 50,2 кв. м. та земельну ділянку в селі Борохів Ківерцівського району площею 15 соток.

Костянтин Лоцман є членом профкому в Первинній профспілковій організації ВОДТРК та членом Волинської обласної організації Спілки журналістів України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його торішній дохід склав свього 21 тисячу 174 гривні. Із майна в Гетманчуків задекларовані квартира площею 66,9 кв. м. та автомобіль Toyota Land Cruiser 2005 року випуску. І авто, і квартира належать Миколі Гетманчуку.
Відповісти
Останні новини
Керівництво найбільшої телекомпанії Волині опублікувало власні статки
05 вересень, 2017, 21:23