Муніципали назвали найзагидженіше місце у Старому місті

Муніципали назвали найзагидженіше місце у Старому місті
Муніципали закликають лучан не смітити та зберегти Старе місто у чистоті.

Про це йшлося під час зустрічі інспекторів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради з жителями вулиці Кафедральної, - йдеться у повідомленні на сторінці департаменту у Facebook.

Профілактичну бесіду вони провели на підставі звернення адміністрації Державного історико-культурного заповідника. Культурні діячі обурені недотриманням громадянами санітарних норм та забрудненням вулиць у Старому місті.

Найбільш засміченими є місця, де розташовано лави відпочинку на Замковій площі поблизу будинку Косачів. Тут часто-густо можна побачити порожні пляшки з-під слабоалкогольних напоїв та купи лушпиння від соняшникового насіння.

Жителі вулиці Кафедральної повідомили інспекторам , що засмічення вулиць - справа рук молоді , яка приходить ввечері відпочивати в Старе місто. Працівники департаменту, у свою чергу, наголосили на відсутності у жителів історичної частини міста сміттєвого баку, куди можна було б збирати сміття, а питання щодо молоді, яка смітить на лавочках буде передана працівникам Національної поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Муніципали назвали найзагидженіше місце у Старому місті
05 вересень, 2017, 21:57