Україна програла Ісландії 0:2

Україна програла Ісландії 0:2
Збірна України програла Ісландії в 8-му турі кваліфікації до чемпіонату світу з футболу 2018 року. Поєдинок в Рейк'явіку на стадіоні «Лаугардалсвеллур» завершився з рахунком 2:0 на користь господарів.

Про це повідомляє Обозреватель.

Обидві команди в неспішному темпі почали зустріч, намагаючись намацати у суперника слабкі місця. При цьому вже на 6-й хвилині Коноплянка мав непогану нагоду відкрити рахунок. Хавбек «Шальке» пробивав у нижній кут, але голкіпер парирував.

Ісландці відповіли моментами Б'ярнасона і Сігурдссона. Перший відверто пробачив нас, не потрапивши по воротах з забійної позиції, а удар другого з 12-ти метрів заблокував Степаненко.

Після цього гра заспокоїлася і на полі розпочалася позиційна боротьба, переважно в центрі. Команди по черзі володіли ініціативою, проте без особливої небезпеки біля воріт суперника.

Другий тайм почався з справжнього кошмару для підопічних Шевченка. Шотландський арбітр Каллум не побачив відвертого фолу Гудмундссона, який врізався в П'ятова, і зарахував гол Сігурдссона, який закотив м'яча в порожні ворота.

У надії відігратися жовто-сині пішли вперед і вирішили бити здалеку. Однак удар Ярмоленка воротар насилу перевів на кутовий, а постріл Ракицького зі штрафного зафіксував намертво.

Коли ж українці стали остаточно приходити в себе, Ісландія забила вдруге. Сігурдссон оформив дубль, блискуче пробивши в кут.

У час, що залишився, господарі продовжували на куражі йти вперед і мали шанси довести рахунок до великого. Українці відповіли ударом Ракицького в кут і найнебезпечнішим прострілом Бутка. І якщо в першому випадку «вікінгів» виручив голкіпер, то в другому ніхто не зумів замкнути передачу Богдана.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: футбол
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Україна програла Ісландії 0:2
05 вересень, 2017, 23:44