У «Волиньгазу» вимагають забезпечити квартири лічильниками

У «Волиньгазу» вимагають забезпечити квартири лічильниками
Мешканці багатоповерхівки на проспекті Соборності вимагають, щоб "Волиньгаз" забезпечив усі квартири лічильниками до 1 січня.

Про це йдеться в їхній заяві, яку ми публікуємо без змін і правок:


Звернення від імені співвласників ОСББ “Соборності-32”

Офіційно наголошуємо, що мешканці нашого будинку мають намір і право обліковувати газ по квартирних лічильниках — відповідно ЗУ “Про забезпечення комерційного обліку природного газу” та своїх прав споживача платити тільки за ті послуги, якими фактично користувалися.

Свавільне включення нашого будинку в якийсь список, в якийсь свій план — без опитування людей, примусове встановлення загально-будинкового вузла обліку газу без згоди усіх співвласників замість квартирних лічильників розцінюємо як порушення наших прав споживачів, наших конституційних прав, ЗУ про ОСББ, ЗУ “Про забезпечення комерційного обліку природного газу”.

Чітко знаючи про наші наміри (ОСББ зверталося до Волиньгазу 22.02.17р. — через депутата міськради, 21.08.17, 30.08.17р.) Волиньгаз коїть спробу злочину, досягаючи своїх цілей, ігноруючи інтереси людей, за рахунок яких існує.

Спробою злочину є і нарахування за газ по граничних тарифах, що вже зроблено Волиньгазом — ми від обліку не відмовлялися!!! — МИ “ЗА” облік — по квартирних лічильниках!!!

Суть ЗУ “Про забезпечення комерційного обліку природного газу”— забезпечити кожну квартиру лічильником, і тільки якщо споживач відмовиться — застосовувати санкції.

Тому ЩЕ РАЗ наголошуємо на вимозі скасувати незаконні нарахування.

А також ЩЕ РАЗ просимо вас вжити усіх можливих заходів щодо забезпечення кожної квартири нашого будинку лічильниками, як це було вже зроблено у багатьох будинках Луцька — ми можемо почекати до 01.01.2018 р.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Подібна історія зі встановлення безкоштовних лічильників газу у ОСББ "ВОЛІ 8-А" під гаслом : "Паматросілі і бросілі".
Ще 31 серпня на вхідних дверях усіх під'їздів з'явилось оголошення про акцію зі встановлення безкоштовних лічильників газу для бажаючих. А хто не побажає :тому буде встановлено граничний тариф. Ось вам !
Біда в тому, що висловити своє бажання нема кому. Чи були встановлювачі на об'єкті чи ні і де вони зараз ощасливлюють лучан ніхто не знає,навіть контора на "Луцькгазі".
Щоб часом згодом не виявились винуватими зацікавлені мешканці - ось акція була, а ви не скористались : платіть граничний тариф . Дуже схоже на провокацію з елементами шахрайства...
Відповісти
Хочете безкоштовно,вони вам зроблять.Хто і за що вам повинен ставити безкоштовно? Поставте самі,як це зробила я. За таку ж пенсію за 45 років стажу,як у всіх.Але я не маю ні до кого діла,напалила 2 куби газу і заплатила. Минувся совдеп пенсіонери-совдепи."Але ж,хто наглее,тот хитерее"
Відповісти
Останні новини
У «Волиньгазу» вимагають забезпечити квартири лічильниками
06 вересень, 2017, 09:36