Луцьким школярам влаштували екскурсію в ПриватБанк*

Луцьким школярам влаштували екскурсію в ПриватБанк*
Дитинство - пора, коли хочеться все знати, а допитливість не має меж. Напередодні навчального року школярі завітали на екскурсії до луцьких відділень ПриватБанку.

За шкільними партами діти вивчатимуть економіку, слухатимуть пояснення вчителів про фінансову систему держави та роботу банків.

Проте найкраще зрозуміти, чим займаються банкіри і як організована робота фінустанови, можна тільки безпосередньо побувавши у банку. Тому ЮніорБанк організовує пізнавальні екскурсії до відділень ПриватБанку для дітей різного віку.

Напередодні першого вересня школярі завітали у луцькі відділення ПриватБанку. Для них організували цікаві екскурсії, розповіли про гроші, картки та новітні технології, які впроваджує банк. Крім звичних вже банкоматів, терміналів і поштоматів, діти побачили, як працюють прилади для рахування та перевірки коштів. Маленькі гості приміряли на себе роль банківських працівників, попрацювали з планшетами та мобільними додатками, побачили роботу відділення зсередини.

Екскурсії до відділень - це частина освітньої програми ЮніорБанку. Участь у них безкоштовна, а зареєструватися можна на сайті ЮніорБанку або в будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцьким школярам влаштували екскурсію в ПриватБанк*
06 вересень, 2017, 18:04