Засудили чоловіка, який дебоширив у центрі Ковеля

Засудили чоловіка, який дебоширив у центрі Ковеля
Ковельський міськрайонний суд розглянув матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності 26-річного Романа О.

Про це пише Район.Ковель.

За даними відділу поліції, 25 червня 2017 року (на День молоді) близько 21:30 години він перебував у Ковелі на вулиці Незалежності, 73 в стані алкогольного сп’яніння, виражався нецензурними словами, голосно кричав, ламав огорожу.

За викликом охоронця виконкому міської ради прибув наряд поліції. На законні вимоги поліцейських припинити хуліганські дії п’яний молодий чоловік не реагував та намагався затіяти з ними бійку, тим самим вчинивши злісну непокору.

Дебошир на виклик до суду з’явився, факт вчинення правопорушень визнав повністю. Вина його доводиться рапортами правоохоронців, консультативним висновком спеціаліста про алкогольне сп’яніння, протоколом про затримання.

Суд постановив накласти на Романа О. адмінстягнення у виді штрафу в розмірі п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 255 гривень, та стягнути з нього судовий збір в сумі 320 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засудили чоловіка, який дебоширив у центрі Ковеля
06 вересень, 2017, 11:55