«Укрпошта» обіцяє цілодобові відділення

«Укрпошта» обіцяє цілодобові відділення
Державна «Укрпошта» подовжить у вечірній час графіки роботи 67% своїх міських відділень – для понад 1600 відділень із 2440 наявних у містах.

А від 2 жовтня до 9 січня ще півтисячі відділень долучать до подовжених графіків роботи, вони працюватимуть без закриття на обідню перерву, ‒ пише ТСН.

Зокрема, 412 міських відділень працюватимуть до 20:00, 115 – до 21:00, а ще 12 відділень у Києві та обласних центрах переводять на цілодобову роботу.

В «Укрпошті» обіцяють, що в цих відділеннях уранці (від 8:00 до 9:00) та після 18:00 і до завершення робочого дня працюватимуть щонайменше два операційні вікна.

Решта відділень «Укрпошти» працюватиме за стандартним графіком.

«Гнучкі графіки роботи мережі відділень «Укрпошти» за подовженим робочим днем у період активного бізнес-навантаження – це вимога часу. Запроваджуючи гнучкі графіки роботи мережі міських відділень, ми опиралися виключно на потреби наших клієнтів та вимоги ринку, адже тільки таким чином ми зможемо забезпечити максимальну доступність клієнтів до об'єктів поштового зв'язку, а також повною мірою та максимально якісно задовольнити попит, що зростає, на послуги «Укрпошти», – зазначила директор розвитку мережі Валентина Дудко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Укрпошта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Укрпошта» обіцяє цілодобові відділення
06 вересень, 2017, 12:21