Погрожував і замкнув на ключ: волинянин вимагав у медиків забрати з хати хвору жінку

Погрожував і замкнув на ключ: волинянин вимагав у медиків забрати з хати хвору жінку
На Волині чоловік викликав «швидку» до жінки, яка мала високий тиск та скаржилася на погане самопочуття.

Коли ж жінка відмовилася їхати в лікарню, волинянин почав погрожувати медикам і врешті замкнув їх у хаті, ‒ повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Так, до установи надійшов виклик, в якому літній чоловік повідомляв, що у 89-річної жінки високий тиск і погане самопочуття. Фельдшерська бригада негайно виїхала на місце виклику. Там фельдшер обстежила пацієнтку, надала необхідну медичну допомогу і, з огляду на стан здоров’я, запропонувала госпіталізацію в лікарню. Від госпіталізації до лікарні жінка відмовилась.

Та господар оселі, чоловік 84 років, почав вимагати, аби медики транспортували її до будинку для проживання одиноких людей. Фельдшер пояснила, що транспортувати жінку до «будинку престарілих», не входить у функції ВОЦЕМДМК. Крім того таке бажання має висловити сама жінка.

Господар розлютився: гучна нецензурна лайка впереміш з погрозами посипалися на фельдшера, а ще дідусь голосно доводив те, що не так давно розлучився з цією хворою жінкою і вона йому тепер уже зовсім чужа людина.

Зрозумівши, що такі аргументи на медика не впливають, дідусь вдався до більш радикальних дій – вибіг із приміщення і замкнув за собою двері на ключ. Ніякі вмовляння на сердитого дідуся не впливали і фельдшер була змушена викликати поліцію, яка і звільнила її з-під «арешту».

Про складні життєві обставини, в які потрапила 89-чна жінка, повідомлено голову селища, який, у свою чергу, зобов’язаний організувати відповідну роботу соціальних працівників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Погрожував і замкнув на ключ: волинянин вимагав у медиків забрати з хати хвору жінку
06 вересень, 2017, 13:01