Популярна соцмережа вирізала шматок території України з карти

Популярна соцмережа вирізала шматок території України з карти
Російська соцмережа "Одноклассники" випустила інфографіку, у якій показує географічний розподіл своїх користувачів по країнах.

Користувачі з подивом виявили, що в компанії не вважають Крим українською територією, пише Корреспондент з посиланням на Watcher.

"Єдине, що тішить у цій інфографіці - це збереження територіальної цілісності Грузії", - сказано у блозі. Як наголошується, Абхазія і Південна Осетія є частиною країни відповідно до даної схеми.

Згідно з даними соціальної мережі, щодня в Одноклассники заходять 34,5 млн користувачів. 22 млн або 63,7% від загальної кількості – перебувають у Росії. На другій сходинці Україна із 4 млн користувачами на добу. Далі, згідно з інфографікою, йде Білорусь (1,2 млн), Узбекистан (1млн), Молдова (768 тис.), Вірменія (700 тис.), Казахстан (685 тис.), Грузія (600 тис.), Азербайджан (503 тис.), Киргизстан (282 тис.).

Серед країн далекого зарубіжжя, на чию частку припадає близько 7,6% користувачів, лідирує Німеччина із 767 тис. Далі йде США (335 тис.), Ізраїль (205 тис.) та Італія (163 тис.).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Популярна соцмережа вирізала шматок території України з карти
13 грудень, 2012, 12:25