Цікаве шоу, ярмарки, концерти: що покаже «Волинська княжна-2017»

Цікаве шоу, ярмарки, концерти: що покаже «Волинська княжна-2017»
У Луцькому замку 16-17 вересня відбудеться щорічний фестиваль «Волинська княжна-2017». Організатори обіцяють цікаве шоу, ярмарки, виставки та частування.

Про це повідомили під час прес-конференції у середу, 6 вересня.

Участь конкурсі «Волинська княжна» можуть узяти усі охочі дівчата та жінки – незалежно від віку чи статури. За словами організаторів, основним критерієм відбору буде власна уява і бачення свого образу у
контексті стародавньої краси.

Окрім конкурсу, на відвідувачів заходу чекають ярмарки, виставки, фотозони, майстер-класи від ремісників, концерти, аніматори та смачні частування.

Також у замку відбудеться лицарський турнір, театралізовані вистави та показ власних колекцій від відомих дизайнерів.

На прес-конференцію завітала перемежниця минулорічного конкурсу Ніка Коробко. Дівчина розповіла, що цього року її запросили долучитись до організації фестивалю.

Цікавим є те, що на фестивалі відбудеться конкурс для дівчат «Фея Луцького замку», в якому будуть брати участь дівчатка віком від 5 до 14 років.

Також учасниками прес-конференції стали представники об’єднаних територіальних громад Волині, які цьогоріч будуть учасниками дійства.

Голова Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий Стан» Володимир Дмитрук розповів, що під час «Волинської княжної-2017», на території Луцького замку відбудеться фестиваль для дітей, які хочуть займатись бджолярством.

«Ми вирішили об’єднати свої зусилля, тому що ми в цьому році хочемо провести фестиваль для дітей, які хочуть займатись бджільництвом. Тож ми проведемо його в замку та об’єднаємо із «Волинською княжною». Будуть в нас представники з інших областей, діти. Їм має сподобатись і фестиваль, і замок», - зазначив Володимир Дмитрук.

Подати заявку на участь в конкурсі «Волинська княжна-2017» можна тут: https://docs.google.com/forms/d/1HOnoi-ZKxFWgTaKeLEUlVFKLv_X86Knj0lK2vzcbJAc/viewform?edit_requested=true


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Цікаве шоу, ярмарки, концерти: що покаже «Волинська княжна-2017»
06 вересень, 2017, 15:32