Через фірму волинського багатія половина Нововолинська може лишитися без світла

Через фірму волинського багатія половина Нововолинська може лишитися без світла
Половина Нововолинська може лишитися без електроенергії через недобропорядність підприємства «Волинський новобуд».

Про це йшла мова 12 грудня на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив телеканал «Аверс».

Перший заступник губернатора Олександр Башкаленко обурювався недбалістю нововолинського приватного підприємства «Волинський новобуд». Через їхню безгосподарність може впасти опора лінії електропередач – тоді без світла залишиться половина Нововолинська.

Справа в тім, що згадана опора розміщена на, так би мовити, штучному острові, який утворився через порушення земель – внаслідок недбалого облаштування на Низкиничівському родовищі глиняного кар’єру. Ґрунт на острові зсувається, опора хилиться вбік та може впасти.

На сесії Нововолинської міської ради бізнесменів зобов’язали провести рекультивацію ґрунтів це, та цього так і не виконали.

У вересні цього року Господарський суд постановив: за два місяці фірма таки має провести роботи і забезпечити доступ до об’єкту працівників ПАТ «Волиньобленерго». Втім і цього підприємство не виконало.

Як з’ясувалося, цегельний завод «Волинський новобуд» належить Сергію Ковальчуку, який на парламентських виборах балотувався по округу №19.

Цей завод вже три з половиною роки не працює, заявив через відеозв’язок його виконавчий директор. Тому власними силами підприємство не може зробити рекультивацію земель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через фірму волинського багатія половина Нововолинська може лишитися без світла
13 грудень, 2012, 12:41