Волинських артилеристів визнали одними із найкращих

Волинських артилеристів визнали одними із найкращих
Артилерійський розрахунок гаубичного самохідного артилерійського дивізіону 14 окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського впевнено здобув першість у змаганнях на кращий артилерійський розрахунок 2С1 серед артилерійських підрозділів оперативно-тактичного угрупування «Луганськ».

А в конкурсі на кращий артилерійський розрахунок серед підрозділів, які виконують бойові завдання в районі проведення АТО, наші хлопці вибороли почесне друге місце, - повідомляє прес-служба 14 ОМБР.

Артилеристи розповіли, що високих результатів досягли завдяки наполегливій підготовці – відпрацьовували 19 нормативів, серед яких найважчий - завантаження й розвантаження боєкомплекту на швидкість на страшенній спеці. Розкривають переможці й іще один секрет успіху – абсолютна злагодженість дій, повне порозуміння та взаємопідтримка.

«Буває, в розташуванні посваримось між собою. Та під час несення бойового чергування всі непорозуміння чи суперечки лишаються за межами розрахунку - всі зібрані, дружні, всі один одному довіряють, іде конкретна, злагоджена, серйозна робота. Завдяки цьому та підтримці командування дивізіону зуміли гідно показати себе під час змагань. Коли виграли перші, було надзвичайно приємно, навіть трохи ніяковіли від уваги», - розповідають артилеристи.

Що ж до змагань на кращий артилерійський розрахунок серед підрозділів, які виконують бойові завдання в районі проведення АТО, то, кажуть хлопці, змагання не були дзеркальними: кожен із розрахунків виступав окремо в різні дні.

«Ми не бачили суперників в дії, не могли оцінити їхні можливості. Якби спостерігали за ними, впевнені, змогли би покращити свої результати. Бо що є кращим стимулом для перемоги, ніж успіхи противника?» - зізналися бійці.

До слова, розрахунки всіх артилерійських підрозділів 14 окремої механізованої бригади, які брали участь у артилерійських змаганнях, здобули в них переможні й призові місця.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинських артилеристів визнали одними із найкращих
06 вересень, 2017, 21:33