Оприлюднення «плівок Тиводара»: реакція у Facebook

Оприлюднення «плівок Тиводара»: реакція у Facebook
6 вересня сталася незвичайна подія в житті Луцька. У СБУ оприлюднили плівки, на яких зафіксовані розмови фігурантів справи Тиводара.

Нагадаємо, 8 серпня затримали очільника "Варти порядку" Олександра Тиводара, в його оселі та офісі формування провели обшуки, а у членів "Варти порядку" знайшли автомати, гранати та протитанкові міни.

У прокуратурі згодом прокоментували, що спільно з оперативниками СБУ викрили та припинили діяльність "групи осіб, які позиціонували себе як члени громадського об’єднання з охорони правопорядку на Волині" яка з метою незаконного стеження за низкою осіб організувала контрабанду спецпристроїв для стеження.

А 6 вересня в СБУ оприлюднили 11 аудіозаписів, на яких записані телефонні бесіди щодо стеження за громадянами України фігурантами справи. Зокрема, за нардепами Семен Семенченком та Єгором Соболєвим, депутаткою Луцькради Юлією Вусенко, офісом волинського осередку партії "Солідарність", активістами партії "Національний корпус" та іншими.

Ось як відреагували на подію в Facebook:


















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого "палицькі" ЗМІ мовчать, як в рот набрали? Ну, я про воду...) Хтілося б якихось спростувань, шо аудіо змонтоване, а Тиводар і Демидюк спілкуються винятково літературно і віршами.
Відповісти
луцькі гисторіки з отого бу за роботою.
Відповісти
Вже трохи остогидло -- то фальсифікована горілка, то прослуховування матюків, киньте краще свої сили на якусь корисну справу, наприклад газ за тиждень подорожчав на 6 грн, де оприлюднення записів змови товстосумів??? і таких прокладів сотні, на аварію їде поліція попівдня, а тут задіяно пів Луцька силовиків , такому воно потрібно хто що купив та що написав???
Відповісти
Жаль чому не оприлюдните прослушку з справи марганії?чи вже затихли за неї?...оправдоси будуть да?
Відповісти