Подробиці аварії на трасі Київ-Ягодин: водій лісовоза розповів, що сталось

Подробиці аварії на трасі Київ-Ягодин: водій лісовоза розповів, що сталось
На трасі Київ-Ковель-Ягодин з самого ранку 6 вересня і до обіду рух був закритий — шість годин на ділянці поблизу села Масевичі Рокитнівського району працювали рятувальники та слідчі.

На дорозі лежав понівечений Opel, а неподалік — тіла чотирьох чоловіків. «Швидка» забрала ще одного з пасажирів Opel в райлікарню, але його травми були несумісні з життям. А в кюветі лежала вантажівка Daf з причепом, водій якої вижив у цій жахливій автопригоді, - пише Рівне.Вечірнє.

П'ятеро чоловіків, робота яких була пов'язана з політикою, повертались у столицю з Варшави. Там проходила міжнародна конференція — говорили політики про співробітництво держав в умовах гібридної війни. Повертаючись додому, за кермом Opel Omega усю ніч був журналіст Володимир Карагяур. Йшов дощ, і «варшавка» вранці була слизькою. Раптом Opel Omega виїхав на зустрічну смугу руху і врізався у вантажівку.

Антон Геращенко, народний депутат, радник міністра внутрішніх справ, у соцмережі повідомив:

"Судячи з попередніх даних слідства, водій або задрімав, або не впорався з керуванням на мокрій дорозі, через що машину винесло на зустрічну смугу, що призвело до лобового зіткнення з лісовозом. Спроба водія лісовоза ухилитися від зіткнення була неуспішною.
Геращенко зазначив, що за фактом смертельного ДТП поліція Рівненської області почала кримінальне провадження, щоб провести всі необхідні слідчі дії і «точно дізнатися, що сталося в ту фатальну хвилину».

Водій вантажівки, 29-річний Ігор Мельник з села Данчиміст Костопільського району, який вижив у ДТП, розповів поліцейським, що зненацька з'явився на смузі зустрічного руху, він спробував уникнути зіткнення, але не зміг.

У ДТП загинули 34-річний журналіст Володимир Карагяур, 40-річний Олександр Маслак, 31-річний Олексій Курінний, 28-річний Олександр Ніканоров. А від травм у реаніманії помер 33-річний Сергій Попов, який раніше працював заступником голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці аварії на трасі Київ-Ягодин: водій лісовоза розповів, що сталось
07 вересень, 2017, 09:09